Loading...

GOMA

Hengelo

Over GOMA

Procesinnovatie, Lean Management, kantrobots, AVG’s… Hebben we je aandacht getrokken met deze termen? Mooi! Dan is stagelopen of werken bij GOMA écht iets voor jou!

Of je nou op zoek bent naar een technische uitdagende stage of een startersfunctie, bij GOMA in Hengelo (Gld) is veel mogelijk. Wij maken al meer dan 60 jaar hoogwaardige plaatwerkoplossingen en staan altijd open voor nieuwe talenten.

Wat ons onderscheidt van de rest? Onze toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en een strak design. En het beste deel? We hebben alles onder één dak: van kanten en poedercoaten tot logistiek. Klaar om samen te bouwen aan jouw toekomst? Dat kan bij GOMA!

Over GOMA

Stel je voor dat je de wereld van plaatwerkproducten betreedt en de kracht van innovatie in handen hebt. Dat is precies wat GOMA te bieden heeft aan jonge denkers en doeners zoals jij!

Bij GOMA zijn we gespecialiseerd in hoogwaardige plaatwerkproducten. Maar we zijn niet zomaar een bedrijf; we zijn een partner die waarde toevoegt aan de visie van de klant. Ons onderscheidende kenmerk? De combinatie van kwaliteit, duurzaamheid en een eigentijds design in zowel grote als kleine productieseries. Bij GOMA geloven we in samenwerking vanaf het allereerste begin.

Onze geavanceerde productiemethoden, ondersteund door las- en puntlasrobots, een eigen poedercoatinstallatie en montagemogelijkheden, stellen ons in staat om hoogwaardige producten te leveren die kostenbesparend zijn. Onze volautomatische platenmagazijnen zorgen ervoor dat het juiste materiaal altijd beschikbaar is, zelfs ‘s nachts en in het weekend.

Wat GOMA echt onderscheidt, is onze bedrijfscultuur. We werken elke dag hard om onze klanten gelukkig te maken. Maar iets wat wij minstens net zo belangrijk vinden, is het hebben van gelukkige collega’s. Bij GOMA begrijpen we dat het niet alleen gaat om wat we doen, maar vooral om hoe we het doen: met heel veel plezier!

Voordelen van stage lopen / werken bij GOMA

Bij GOMA bieden we jonge talenten een kans om deel uit te maken van een dynamische organisatie met een positieve werksfeer. Ons aantrekkelijke salarisbeleid erkent jouw inzet en hard werken, ook zorgen we voor financiële zekerheid met een sterke pensioenregeling volgens de CAO Metalektro.

Bovendien geniet je bij GOMA van vrije tijd met maar liefst 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen (op basis van een fulltime dienstverband), zodat je kunt ontspannen en opladen. We hechten veel waarde aan gezondheid en vitaliteit en bieden faciliteiten voor sport en welzijn via ons GO GOMA!-programma.

Bij GOMA moedigen we groei aan en zijn er mogelijkheden voor het volgen van cursussen en trainingen om je vaardigheden te ontwikkelen en je carrière te stimuleren. Samen maken we de toekomst!

goStart je avontuur bij GOMA en ontdek de mogelijkheden die op je wachten!

Sfeerbeelden GOMA

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by GOMA

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Techniek, productie en bouw
Locatie
Hengelo