Loading...

Giesen Coffee Roasters

Over Giesen Coffee Roasters

Werken bij Giesen is de perfecte blend van koffie, innovatie en jouw toekomst…

Van onze roots in metaalbewerking tot onze sprong in de wereld van topkwaliteit koffiebranders in 2006 – we hebben altijd vooruit gekeken.

Gedreven door nieuwsgierigheid en Achterhoekse nuchterheid hebben we een naam opgebouwd waar koffieliefhebbers wereldwijd van dromen. Trots? Jazeker! Vooral omdat de echte koffie-experts steeds weer voor een Giesen kiezen.

Wat maakt Giesen zo speciaal? We combineren de nieuwste technologie met hart voor koffie. En dat voel je in elke boon die uit onze branders komt. Bovendien staan we, zodra je voor een Giesen kiest, zij aan zij met onze klanten – dankzij ons topklasse supportteam.​

Jouw carrière krijgt een kickstart bij Giesen: waar talenten zich maximaal ontwikkelen​.

Welkom bij Giesen Coffee Roasters – waar elke koffiebrander een verhaal vertelt van toewijding, innovatie en pure liefde voor het ambacht. Voor studenten en starters die nieuwsgierig zijn naar een wereld waar technologie en traditioneel vakmanschap hand in hand gaan, is dit dé plek om te ontdekken.

Geschiedenis

Giesen heeft zijn wortels in Nederland en begon oorspronkelijk met metaalbewerking. Echter, in 2006 besloot de familie Giesen een gedurfde sprong te maken door hun expertise toe te passen op de productie van koffiebranders. Deze verandering bleek een meesterzet te zijn. Nu, na meer dan 15 jaar, staat Giesen wereldwijd bekend als een topmerk in koffiebranders, geliefd door zowel beginnende barista’s als koffiebrandkampioenen.

Innovatie op de voorgrond

Giesen is niet zomaar een koffiebranderfabrikant. Hier staat innovatie centraal. Door voortdurend de nieuwste technologieën te integreren en markttrends op te volgen, biedt Giesen koffiebranders waarmee je meer controle hebt dan welke andere brander dan ook. Voor studenten en starters betekent dit een kans om te leren en te werken met de allerbeste tools in de branche.

Een Cultuur van Leren en Groeien

Bij Giesen erkennen we het belang van groei en ontwikkeling. Daarom investeren we in kennisdeling, van workshops tot trainingen, waardoor onze medewerkers – en toekomstige medewerkers zoals jij – voortdurend nieuwe vaardigheden kunnen opdoen en hun passie voor koffie kunnen verdiepen.

Waarom Giesen?

Giesen biedt niet alleen een baan; het biedt een carrièrepad in de boeiende wereld van koffie. Hier werk je in een dynamische omgeving, leer je van de besten in het vak en draag je bij aan een merk dat wereldwijd wordt gewaardeerd. Plus, met onze no-nonsense aanpak en informele sfeer, is er altijd ruimte voor een beetje plezier!

Voor studenten en starters die op zoek zijn naar een spannende carrière waar ze hun passie voor technologie, innovatie en ambacht kunnen combineren, biedt Giesen Coffee Roasters de perfecte blend van mogelijkheden. Ben je klaar om je reis in de wereld van premium koffiebranders te beginnen? Giesen verwelkomt je met open armen.

Voordelen van stage lopen / werken bij Giesen Coffee Roasters

  • Onbeperkt kopjes vers gebrande koffie;
  • Werken binnen een snelgroeiend bedrijf met no-nonsense cultuur;
  • Een team met gezellige collega’s;
  • Goede en informele werksfeer met korte communicatielijntjes;
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in de functie;
  • Veel ruimte voor ontwikkeling; professioneel en persoonlijk.

Sfeerbeelden Giesen Coffee Roasters

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Giesen Coffee Roasters

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Handel en dienstverlening