Loading...

Genap

's-Heerenberg

Over Genap

Genap, sinds 1951 pionier in op maat gemaakte folieconstructies, zoekt enthousiaste jongeren op de banenmarkt! Van wateropslag in de land- en tuinbouw tot enorme projecten in de grond-, weg- en waterbouw; wij groeien wereldwijd. Uniek in Nederland, bieden we constante kwaliteit en klantgerichte oplossingen. Ons team van 100+ professionals zet zich wereldwijd in om klanten maximaal te ontzorgen.

Of je nu affiniteit hebt met techniek, sales of marketing, liever met je handen of met je hoofd werkt, Genap biedt functies en groeimogelijkheden op verschillende niveaus. Van het produceren van innovatieve folieconstructies tot het wereldwijd installeren ervan, bij Genap zijn er mogelijkheden voor iedereen die zich wil ontwikkelen en bijdragen aan onze groei. Join us and make waves in your career!

Werken bij Genap betekent…

Samen
Samen weten we meer en kunnen we meer. Wij gaan samen uitdagingen aan. Samen groeien. Zo doen we dat onderling bij Genap, maar ook met klanten, leveranciers en kennispartners. Het maakt ons niet alleen sterker, samen is het ook een stuk leuker!

Loyaliteit
Bij Genap zijn wij doordrongen van het feit dat we ons meer dan 70-jarig bestaan danken aan succesvolle samenwerkingen met medewerkers, klanten, leveranciers en kennispartners. Zonder één van deze schakels, zijn we helemaal niets.

Gewoon goed
‘Gewoon goed’ gaat niet alleen over de kwaliteit van onze producten en de service die we verlenen. Het gaat ook over de manier waarop wij met elkaar omgaan. Afspraak is afspraak en we doen wat we zeggen. Voor ons is dat gewoon.

Voordelen van stage lopen / werken bij Genap

  • werken in een platte organisatie;
  • werken in een bedrijf met vakmensen;
  • Achterhoekse nuchterheid;
  • hechten waarde aan ieders mening;
  • leuke personeelsuitjes;
  • vitaliteit is belangrijk, daarom hebben we fruit op je werk en een fietsenplan;
  • team met fijne collega’s.

Sfeerbeelden Genap

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Genap

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Techniek, productie en bouw
Telefoonnummer
0314 661 644 0314 661**** Show
Emailadres
Locatie
's-Heerenberg