Loading...

Gemeente Oude IJsselstreek

Gendringen

Over Gemeente Oude IJsselstreek

Werken voor de gemeente Oude IJsselstreek betekent werken aan ‘de brede welvaart van onze
inwoners.’ Breed omdat welvaart voor iedereen iets anders kan betekenen: voor de één is dat veel
groen, voor de ander is dat een bloeiende economie en voor weer een ander is een inclusieve
gemeente belangrijk.

Een maatschappelijke bijdrage

We zetten ons dan ook dagelijks in op verschillende maatschappelijke terreinen zodat onze inwoners veilig, gezond en gelukkig kunnen wonen, leven, werken, leren en recreëren. Dit doen we bijvoorbeeld door het aanleggen en onderhouden van wegen en fietspaden, het verstrekken van vergunningen voor de bouw- en verbouw van woningen, het sluiten van huwelijken en partnerschappen, en de realisatie van een compleet nieuw, duurzaam bedrijventerrein. Maar ook door te zorgen dat iedereen zoveel mogelijk mee kan doen aan het dagelijkse leven.

Afweging algemeen of individueel belang

De leefwereld van onze inwoners zit vol dagelijkse grote en kleine verrassingen. Dat vraagt ons goed te kijken naar wat er speelt en te doen wat echt nodig is. Door ín de leefwereld van de inwoner te stappen kunnen we onze afwegingen goed maken. De afweging tussen het individueel belang en het algemeen belang. De afweging tussen het maatschappelijk effect, de financiële middelen en de wet- en regelgeving.

Werken bij de gemeente Oude IJsselstreek

We steken graag onze nek uit om kansen te zoeken en nieuwe dingen uit te proberen hoort daar ook bij. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze organisatie waar ook volop ruimte is voor de ontwikkeling van jouw talenten en wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Kom dan op vrijdag 24 november naar ’t Praotpunt op de Talententuin. Onze medewerkers staan je graag te woord. Of bekijk alvast de video ‘DNA – werken bij Oude IJsselstreek’ met verhalen van misschien wel je toekomstige collega’s. Samen maken wij Oude IJsselstreek sterk.

Foto’s: Fotografie Carlo Stevering

Sfeerbeelden Gemeente Oude IJselstreek

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Gemeente Oude IJsselstreek

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Justitie, veiligheid en openbaar bestuur
Telefoonnummer
(0315) 292 292 (0315) 292**** Show
Locatie
Gendringen