Loading...

Frontis

Varsseveld

Over Frontis

Frontis is een full-service digitaal bureau in Varsseveld. Toonaangevend in de regio, met opdrachtgevers uit het oosten van het land en een uniek team van aanpakkers met de Achterhoekse mentaliteit. We bedenken, maken en optimaliseren digitale oplossingen die bijdragen aan het succes van bedrijven. Hierbij combineren we design, development, data en content. En daarnaast maken we een hoop ‘schik’ met elkaar, op de werkvloer en tijdens onze leuke activiteiten en uitjes.

Bij Frontis werk je mee aan afwisselende projecten met volop uitdaging, in een multidisciplinair team, samen met ambitieuze klanten. Werken in een betrokken team (gemiddelde leeftijd = 32) met een informele werksfeer waar iedereen eigen initiatief kan nemen, iedereen elkaar scherp houdt en iedereen (ja ook de directie) wel eens de vaatwasser uitpakt.

Flexibiliteit vinden we belangrijk! Vind je het fijn om een vaste dag in de week thuis te werken (met thuiswerkvergoeding)? Werk je sporadisch een dag thuis omdat dat langverwachte pakketje tussen 8.00 en 18.00 uur bezorgd wordt? Wil je wat ‘spelen’ met jouw werktijden omdat dat nou eenmaal beter uitkomt? Doen we niet moeilijk over😎

We staan nooit stil, zijn leergierig en dagen onszelf uit om steeds nieuwe technieken te leren, ontwikkelingen bij te houden en certificaten te halen. En naast al dat harde werken… maken we tijd voor gekkigheid, kantoorhumor en leuke uitjes, zoals workshops, BBQ’s en feestjes!

En sinds begin 2022 hebben we er 50 collega’s bij van Perplex uit Arnhem! Dat betekent volop uitdaging en kennis delen!

Voordelen van stage lopen / werken bij Frontis

  • Er wordt veel aandacht besteed aan de inwerkperiode met o.a. het Frontis Doe-boek en een buddy die je bijstaat
  • Frontis is een flexibele werkgever als het gaat om werktijden en thuis/op kantoor werken
  • Er zijn allemaal initiatieven, zoals de ‘eetpot’ en de personeelsvereniging die een paar keer per jaar leuke activiteiten oganiseert
  • Er is een platte organisatiestructuur en daardoor ook een hele fijne werksfeer; je voelt je al snel welkom
  • Verder zijn pensioenregeling, salaris en opleidingsbudget gewoon goed geregeld; hoe je het mag verwachten van een modern bureau!

Photo Gallery

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Frontis

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
ICT
Company size
21 tot / met 50 employees
Telefoonnummer
0315 230 319 0315 230**** Show
Locatie
Varsseveld