Loading...

Estinea

Aalten

Over Estinea

Als je bij Estinea werkt, krijg je veel vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid. Niet voor niets hebben we een ‘platte’ organisatie met korte lijnen. Wat je functie ook is, iedereen is gelijkwaardig. Als het nodig is, kun je altijd collega’s om hulp vragen. Want we doen het samen. Je kunt met je team, zonder teamleider, heel veel zelf bepalen. En dus ook zelf dingen regelen voor de mensen die je ondersteunt. En dat werkt!

Estinea vindt het vanzelfsprekend dat ieder mens gelijkwaardig is en gelooft dat iedereen kan meedoen in de samenleving. Of iemand een verstandelijke beperking heeft of niet. Soms is daar hulp bij nodig. Estinea kan dan ondersteunen, van een keer per week tot 24 uur per dag.

Mensen kunnen bij Estinea wonen, werken of activiteiten doen. Meestal op een kleinschalige plek midden in een woonwijk. We ondersteunen in de Achterhoek en Twente met 950 medewerkers en 400 vrijwilligers zo’n 950 mensen bij het meedoen in de samenleving.

Als je bij Estinea werkt, krijg je veel vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid. Niet voor niets hebben we een ‘platte’ organisatie met korte lijnen. Wat je functie ook is, iedereen is gelijkwaardig. Als het nodig is, kun je altijd collega’s met specifieke deskundigheid om hulp vragen. Want we doen het samen. Je kunt met je team, zonder teamleider, heel veel zelf bepalen. En dus ook zelf dingen regelen voor de mensen die je ondersteunt. En dat werkt!

Voordelen van stage lopen / werken bij Estinea

Onze collega’s kunnen zelf het beste vertellen wat er zo fijn is aan werken bij Estinea! Zoals Esra, 3e jaars Maatschappelijke Zorg: “Bij de start van mijn stage kreeg ik naast een warm welkom gelijk al veel vertrouwen van mijn collega’s. En de vrijheid om bijvoorbeeld leuke dingen met bewoners te ondernemen. Zoals met een bewoner op de duofiets even een ijsje halen, of een dagje weg organiseren. Hier is niet heel veel overleg voor nodig. Dit kan ook anders, hoor ik van klasgenoten. Ik zit ook regelmatig met mijn stagebegeleider om tafel om te bespreken hoe het gaat. Hij benadrukt dat ik fouten mag maken. En als ik ergens niet uitkom, kan ik altijd bij hem en andere collega’s terecht. Dan bedenken we samen een oplossing en kan ik weer verder!”

Sfeerbeelden Estinea

Ervaar hoe het is om te werken bij Estinea. Bekijk deze video!

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Estinea

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Gezondheidszorg en -welzijn
Telefoonnummer
088 4950 500 088 4950**** Show
Locatie
Aalten