Loading...

Eeftink-Rensing B.V.

Lichtenvoorde

Over Eeftink-Rensing B.V.

WELKOM BIJ EEFTINK RENSING

Eeftink Rensing is de ervaren specialist in vervaardiging/montage in staalbouwconstructiewerkbedrijfsdeuren en dak- en wandtechniek. Wij zijn gevestigd in Lichtenvoorde, de Achterhoek (Gelderland). Ieder bouwproject is voor ons uniek. Dat begint met uw plan waarin we graag meedenken en adviseren. Bovendien fabriceren we materialen van de allerbeste kwaliteit in eigen huis en onze gekwalificeerde vakmensen monteren alles op locatie. Economische duurzaamheid en flexibiliteit verliezen we hierbij nooit uit het oog. Wij garanderen staalhard het beste resultaat, afspraak is afspraak!

STAALBOUW

Staalconstructies voor hallen, stallen, woningen, parkeergarages, sportaccommodaties en zelfs uitkijktorens en kunstwerken komen van onze tekentafels. Dagelijks produceert en monteert Eeftink Rensing voor tevreden opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

BEDRIJFSDEUREN EEFTINK RENSING

Wij leveren en monteren bedrijfsdeuren en zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van alle soorten bedrijfsdeuren, zoals sectionaal deuren, snelloopdeuren, roldeuren, schuifdeuren, branddeuren, garagedeuren of alles wat te maken heeft met laad- en lossystemen. Bij Eeftink Rensing Bedrijfsdeuren staat altijd een serviceteam voor u klaar.

CONSTRUCTIEWERK

Wij zijn zeer ervaren in alle voorkomende plaat- en constructiewerk. Het machinepark en onze Achterhoekse vakmensen garanderen perfect maatwerk en kwaliteit. Voor uw constructies in RVS, aluminium, plaatwerk of snijwerk in iedere toepassing kunt u bij ons terecht. Natuurlijk zorgen wij voor snelle levering en korte lijnen in het productieproces.

DAK- EN WANDTECHNIEK

Goede afwerking van dak en gevel is een specialisatie die wij in alle facetten beheersen. Levering, montage en onderhoud van dak- en gevelsystemen en uiteraard garantie op kwaliteit.

AUTOLAADKRAAN

Eeftink Rensing beschikt ook over een autolaadkraan, 51 ton/meter met 28 meter vlucht. Met deze autolaadkraan voeren we diverse montagewerkzaamheden uit. En hiermee kunnen wij ook voor derden kraanwerk verrichten.

EEFTINK RENSING IS VEEL MEER DAN EEN GESPECIALISEERDE STAALBOUWER

We hebben alle disciplines in huis die nodig zijn voor de realisatie van zeer uiteenlopende projecten. Van het prille ontwerp tot de afwerking in detail. Of het nu gaat om allround staalconstructie, divers constructiewerk, bedrijfsdeuren of dak- en wandtechniek. Wij ontwerpen, adviseren, berekenen constructies, transporteren, monteren en fabriceren nagenoeg alles in eigen huis.
Onder de vleugels van de Eeftink Rensing Groep behoren ook Esve Special Trailers (al sinds 1920 vertrouwd met trailerbouw en voertuigen) en Esve Spuiterij tot deze unieke combinatie.

www.eeftinkrensinggroep.nl

Meet the team

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Eeftink-Rensing B.V.

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Techniek, productie en bouw
Company size
35-40 employees
Opgericht
1974
Telefoonnummer
0544372921 054437**** Show
Locatie
Lichtenvoorde