Loading...

Dutch Thermal Engineering

Gaanderen

Over Dutch Thermal Engineering

DTE is specialist in het ontwerpen en bouwen van installaties en machines voor industriele temperatuurcontrole. Denk hierbij aan machines voor het koelen, verwarmen en tempereren van industriele processen voor bijv. batterijkoeling, de voedingsindustrie, maar ook scheepvaart, defensie en lasersytemen. Kortom, zeer uiteenlopende toepassingen waarbij bijna elke machine specifiek voor de klant genouwd wordt en dus unieke specificaties heeft.

Dat maakt het omtwerpen en bouwen erg interessant!

Met de focus op verduurzaming en de energietransitie zijn er heel veel nieuwe mogelijkheden en uitdagingen voor de toekomst van DTE!

Over Dutch Thermal Engineering

Bij DTE werk je met collega’s van alle leeftijden. Er zijn veel jonge talenten, maar ook  ‘ouwe rotten’ in het vak waar je veel van kunt leren.

DTE is een platte organisatie waar iedereen makkelijk aan te spreken is en de lijntjes kort zijn.

DTE heeft een engineeringsafdeling, een productie afdeling waar zowel constructie, mechatronica, koeltechnische en elektrotechnische werkzaamheden worden uitgevoerd. Verder is er een logistieke afdeling en natuurlijke diverse aanverwante afdelingen, zoals service, inkoop en administratieve zaken.

We hebben een supergezellige kantine waar de pauzes gezamenlijk gehouden kunnen worden. Door het jaar heen zijn er diverse activiteiten. zoals een BBQ, kerstdiner en verrassende activiteiten van onze personeelsvereniging.

Dus hard werken, maar ook veel gezelligheid en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!

Geschiedenis

In 1984 is DTE  gestart als handelsonderneming in luchtkanalen waarbij al snel de vraag kwam  of ze ook industriële koeling konden leveren. Voor alles is een eerste keer, en zo werd gestart met de ontwikkeling en productie van waterkoelmachines. Al snel breidde zich dit uit naar uiteenlopende toepassingen en mogelijkheden op het gebied van industriële temperatuurcontrole. Nog altijd ontwikkelt en produceert DTE veelal installaties volgens klantspecifieke eisen en richtlijnen. Hier ligt de kracht van hun bedrijf, de wensen van de klant zijn hun uitgangspunt en in overleg met de klant ontwikkelen wij een installatie die voldoet aan deze eisen.

Voordelen van stage lopen / werken bij Dutch Thermal Engineering

  •  Wij zijn erg gericht op het aantrekken, opleiden en behouden van jong talent! We hebben hiervoor in diverse functies praktijkbegeleiders opgeleid
  • In overleg, mogelijkheden voor thuiswerk.
  • Gezamenlijke lunchpauzes.
  • Actieve personeelsvereniging met veel verschillende activiteiten.
  • Platte organisatie met korte lijntjes.

Ervaar hoe het is om te werken bij Dutch Thermal Engineering. Bekijk deze video!

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Dutch Thermal Engineering

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Techniek, productie en bouw
Telefoonnummer
31(0)315 – 32 83 11 31(0)315 – 32 8**** Show
Emailadres
Locatie
Gaanderen