Loading...

Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek

Lichtenvoorde

Over Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek

Wij zijn Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek. Al meer dan 70 jaar actief op het gebied van infra, sloop en milieutechniek. Van het circulair slopen van gebouwen tot het klimaatadaptief herinrichten van de openbare ruimte, wij doen het allemaal. We zijn ontstaan in de Achterhoek en hebben inmiddels vestigingen in het hele land. Wat is gebleven: onze manier van samenwerken. Wij staan onze opdrachtgevers en collega’s als een goede buur met raad en daad terzijde. Naoberschap zoals we dat in het oosten noemen.

Dusseldorp bestaat uit een gezonde mix van ervaren professionals, jonge vakmensen en enthousiaste studenten. Samen willen we impact maken. Daarom krijg je bij ons de ruimte om te groeien, te leren en te innoveren. Nieuwe inzichten, daar houden we van. We zijn vastbesloten om samen te bouwen aan een schone en gezonde leefomgeving. Benieuwd hoe? Kijk dan op www.dusseldorp.nu

Over Dusseldorp

Vanuit onze vestigingen verspreid over het noorden, midden en oosten van Nederland zijn wij actief voor gemeentes, woningcorporaties, waterschappen, overheid, projectontwikkelaars, het bedrijfsleven en de gezondheidszorg. Wij staan dicht bij de lokale samenleving en onze opdrachtgevers. We realiseren onze opdrachten met voornamelijk eigen mensen, eigen materieel en een vaste schil van vakkundige partners. Dagelijks werken wij aan een schonere en gezonde leefomgeving, een veilige werkomgeving en een stabiele bedrijfsvoering met oog voor de mensen in de organisatie. Ons beleid is erop gericht een verantwoord evenwicht te hebben en te houden tussen de financiële aspecten (economisch rendement en continuïteit) en sociale en ecologische aspecten (mens en milieu).

Wij hechten waarde aan professionele samenwerking, maar ook aan een ontspannen werksfeer waar het ook gezellig mag zijn. Doen wat je belooft is bij ons meer dan een slogan. Wij hechten veel waarde aan een betrouwbare samenwerking. Met de opdrachtgever, maar natuurlijk ook met elkaar binnen het bedrijf en met onze leveranciers en onderaannemers. Samen staan wij sterk. Alleen kun je immers niets.

Wil je meer weten over ons bedrijf? Kijk dan eens op onze website: www.dusseldorp.nu

Voordelen van stage lopen / werken bij Dusseldorp

Werken bij Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek biedt diverse voordelen. Hieronder vind je de belangrijkste:

  • Ervaring opdoen. Als student of starter krijg je volop de kans om praktijkervaring op te doen. Je wordt begeleid door enthousiaste en ervaren collega’s waar je veel van
    kunt leren.
  • Samenwerken. Wij werken samen als echte naobers. We staan altijd voor elkaar klaar.
  • Doorgroeimogelijkheden. Wij helpen je graag met een volgende stap in je carrière. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.
  • Fijne werksfeer. Wij hechten waarde aan professionele samenwerking, maar ook aan een ontspannen werksfeer waar het gezellig mag zijn.
  • Diversiteit. Wij werken aan veel verschillende projecten. Van de circulaire sloop van oude gebouwen en het bouwrijp maken van een woonwijk tot het herinrichten van binnensteden. Het is maar net waar je interesse ligt.
  • Duurzaamheid. Wij realiseren mooie projecten die bijdragen aan een schone en gezonde toekomst. Bijvoorbeeld het klimaatadaptief inrichten van een wijk, waarmee we wateroverlast en hittestress verminderen. Of het hergebruik van materialen, waarmee we besparen op nieuwe grondstoffen.
  • Sportplan. Je vitaal voelen speelt een belangrijke rol bij je werkplezier. Belangrijk als je bij ons op kantoor of buiten aan de slag wilt. Daarom bieden wij een sportplan aan. Ook kun je op onze verschillende vestigingen meedoen met sportlessen zoals bootcamp en boksen.

Sfeerbeelden Dusseldorp

Video

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Techniek, productie en bouw
Locatie
Lichtenvoorde