Loading...

Dexter MT

Doetinchem

Over Dexter MT

Dexter Mould Technology is sinds 1964 actief als matrijzenbouwer voor de thermoformindustrie. De naam dexter betekent in het Latijn ‘kundig gemaakt’. Sinds het bedrijf met dit specialistische werk begon, is ‘vakkundigheid’ de basis gebleven. Ze blijven innoveren en door nauwe samenwerking met gerenommeerde leveranciers van thermoformmachines weet Dexter MT precies wat de markt vraagt. Ze ontwerpen, ontwikkelen en bouwen thermoformmatrijzen, die geschikt zijn voor de verwerking van PP, PS, PET, OPS en andere kunststoffen.

Weg naar succes

Het succes van Dexter wordt voor een groot deel bepaald door de vakkundige medewerkers. Door te investeren in opleiding, scholing en kennisgroei zorgen ze dat de medewerkers van Dexter MT ook in de toekomst tot de top van hun vakgebied behoren. Met een gezonde mix van jonge enthousiaste medewerkers en medewerkers met veel kennis en ervaring wordt voor iedereen persoonlijke groei nagestreefd, passend bij de groei die al jaren plaatsvindt.

Dexter Wereldwijd

Overal ter wereld draaien machines waarvoor Dexter matrijzen heeft geproduceerd. Continu meedenken met de klant en snel anticiperen is vanzelfsprekend. Bekende machinebouwers als Illig, Kiefel, TFT,  Gabler, GN en vele anderen, maken graag gebruik van hun enorme kennis. Zij zorgen daarmee voor een optimale bedrijfszekerheid van hun machines.

Dexter MT zoekt jou!

Dexter MT vraagt vraagt van medewerkers topprestaties. Ze houden op een praktische en gerichte manier de  medewerkers fit en productief. Ze stimuleren talentontwikkeling en zorgen dat het werk voldoende uitdaging biedt en voldoening geeft. De juiste persoon op de juiste plek zorgt voor competente, betrokken en vitale medewerkers. Met een gezonde mix van jonge enthousiaste medewerkers en oudere medewerkers met veel kennis en ervaring wordt voor iedereen persoonlijke groei nagestreefd, passend bij de groei die al jaren plaatsvindt. Door te investeren in opleiding, scholing en kennisgroei zorgen wij dat de medewerkers van dexter MT ook in de toekomst tot de top van hun vakgebied behoren.

Voordelen van werken / stage lopen bij Dexter MT

Stage lopen bij dexterMT is heel veelzijdig, we hebben verschillende afdelingen waarbij wij stages aan kunnen bieden. Ben jij een 3e of 4e jaars student? Dan doorloop je het gehele productieproces, dit begint bij verkoop en eindigt bij het testen van je eigen ontworpen matrijs.

Verdere voordelen zijn: 

  • dexter MT is een platte organisatie waarbij de communicatielijnen kort zijn. Er heerst een gezellige werksfeer, als team zijn wij sterk in wat wij doen.
  • We stimuleren om in jezelf te investeren door het volgen van cursussen en opleidingen.
  • Door de flexibele werktijden is er een goede balans tussen werk en privé te houden.
  • Met alle vakrichtingen onder 1 dak produceert dexter MT hoogwaardige thermoform matrijzen voor over de hele wereld. Dus van ontwerpen tot aan het eind product en alles wat daar tussen is zit.

Sfeerbeelden Dexter MT

Ervaar hoe het is om te werken bij Dexter MT. Bekijk deze video!

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Dexter MT

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Techniek, productie en bouw
Telefoonnummer
0314 372 670 0314 372**** Show
Locatie
Doetinchem