Loading...

Countus Accountants en adviseurs

Doetinchem

Over Countus Accountants en adviseurs

Doorgroeien zit in ons bloed. Zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers. We stimuleren ontwikkeling, geloven in onze mensen en belonen initiatieven. Als jij jouw talent laat zien en graag wil, dan geven wij je de ruimte om die kansen te pakken. Samen gaan we er alles aan doen om jouw doel te behalen.

Ondernemers verder helpen, dat is ons werk. Proactief ondernemers ontzorgen, dat maakt ons tot een succes. Bij Countus nemen we onze maatschappelijke rol serieus. We zijn open, eerlijk en integer. Doen wat moreel juist is. Dat verwachten we natuurlijk ook van jou. Jij brengt ons bedrijf verder. Jij bent ons visitekaartje, wij zorgen ervoor dat je die zo goed mogelijk kan uitdragen. De kennis en vaardigheden die je hiervoor nodig hebt bieden we je dan ook rijkelijk aan. Via je collega’s, via interne en externe opleidingen, projecten en via boeken. Exact zoals jij het nodig hebt.

We bieden een stabiele werkomgeving waar jij je kan ontwikkelen tot de professional die je wilt zijn. Samenwerking staat in ons bedrijf centraal, leren van elkaar stimuleren wij. We zijn nauw betrokken bij jouw ontwikkelpad als professional en mens. Want: als jij de rol van jouw functie kan én durft te pakken, zal ons bedrijf groeien en bloeien. Groei begint met jouw initiatief!

In 1924 is de coöperatie van boeren en tuinders opgericht. Zij geloofden er in dat ze samen meer konden bereiken dan alleen. Dit is nog steeds waar wij in geloven. Ondernemers weer laten ondernemen en hun droom laten najagen. Zodat zij het beste uit zichzelf kunnen ahlen.

Nu, bijna 100 jaar later, zijn we specialist in vier sectoren: Agro & Agri, MKB, Zorg en Recreatie & Horeca. We werken vanuit 27 vestigingen, waardoor we dichtbij onze klanten, met name familiebedrijven, zijn. We helpen hen o.a. met het opstellen van de jaarrekeningen, belastingaangifte, salarisadministratie en bedrijfsovernames.

Daarnaast hebben we een aantal expertiseteams die vanuit hoofdkantoor in Zwolle klanten vanuit heel Nederland bedienen. Dit zijn o.a. het het Controle-team (Audit) en de afdeling Personeelsmanagement.

Stage lopen of werken bij Countus

Wat bieden wij jou?

Bij Countus staat jouw eigen ontwikkeling voorop. Want als jij doet waar jij goed in bent en blij van wordt, zorgt dat voor een gezonde werkcultuur. We streven naar ondernemerschap binnen de organisatie en kansen zijn er genoeg. Als jij laat zien dat je ze wilt pakken, helpen wij je daarbij. Zo blijven we leren! Van training, van projecten en elkaar. Samen voor ontplooiing noemen wij dat. #ruimtevoorontwikkeling

Als je stage gaat lopen of komt werken bij Countus, betekent dat:

  • Goede begeleiding
  • Een ruime stagevergoeding
  • Mogelijkheid tot thuiswerken
  • Persoonlijke aandacht
  • Gezellige collega’s!

Sfeerbeelden Countus

Bekijk ook deze toffe video van Countus!

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Countus Accountants en adviseurs

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Handel en dienstverlening
Telefoonnummer
0314 82 09 95 0314 82 0**** Show
Locatie
Doetinchem