Loading...

Brink Moulds & Automation

Zelhem

Over Brink Moulds & Automation

Al meer dan 50 jaar ontwikkelen en produceren ze bij BRINK matrijzen voor de verpakkingsindustrie, gericht op een breed scala aan producten. Van dunwandige bakjes, scharnierende deksels en bloempotten tot emmers, deksels en bekers. Ze willen de beste zijn, samen gas geven en maken er een sport van om dingen altijd af te maken. 

Passie voor techniek

BRINK heeft passie voor techniek. En de trots om samen te presteren. Met voor iedereen een eigen verantwoordelijkheid. Ze hebben meerdere vestigingen met elk hun eigen specialisme. Daardoor voelt het soms alsof je in een kleine organisatie werkt, maar dan wel met de uitgebreide (doorgroei)mogelijkheden en middelen van een grote organisatie. Het beste van beide werelden, groot en klein tegelijk.

Robotisering

BINK ontwikkelt en maakt complete automatiseringsoplossingen voor de verpakkings-, medische en technische industrie. Deze automatisering is uitgerust met Vision Camera controle, Box Filling units en een Versatile In-Mould-Label systeem.

Basis voor succes

Samen gas geven en er een sport van maken om dingen altijd af te maken. Een boer laat zijn trekker ook niet in het land staan. Deze drive, gecombineerd met focus op klanttevredenheid en loyaliteit aan klanten is voor BRINK de basis voor succes.

Doorgroeimogelijkheden zijn altijd aanwezig. De huidige directie is het sprekende voorbeeld van tot hoe ver de mogelijkheden reiken. Ze dagen je uit om meer te bereiken dan jij zelf ooit voor mogelijk hield.

Sfeerbeelden Brink Moulds & Automation

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Brink Moulds & Automation

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Techniek, productie en bouw
Locatie
Zelhem