Loading...

Bribus

Dinxperlo

Over Bribus

Nederlandse kwaliteit op alle fronten

Keukens op maat, voor elke doelgroep en elk budget. Dat is Bribus. Of het nu gaat om een serie keukens voor een nieuw appartementencomplex of een bestaande keuken die moet worden vervangen: Bribus regelt het. Zij denken mee, komen met een passend voorstel dat aan uw wensen en eisen voldoet en regelen alles. Van advies en ontwerp tot en met de begeleiding van huurders of kopers, de levering, installatie en service. Zij nemen jou het werk uit handen.

Duurzame keukens

Bribus is een organisatie die enorm veel waarde hecht aan duurzaamheid. Niet zomaar een holle kreet, want het hele doen en laten van Bribus is afgestemd op verantwoord ondernemen. Sterker nog; zij willen voorop blijven lopen op gebied van duurzaamheid. Ze zijn continu op zoek naar mogelijkheden om zo verantwoord mogelijk Bribus keukens te produceren: van het gebruik van duurzame grondstoffen tot recycling en hergebruik. Dit doen ze niet alleen. Samen met onder andere de TU Delft doen zij onderzoek naar de meest duurzame vorm die een keuken maar kan hebben; een ‘keuken voor het leven’. Belangrijk, want ze willen de wereld voor volgende generaties beter achterlaten.

Jouw talent tillen naar een hoger niveau?

Dan is Bribus benieuwd naar jouw ambitie in de keukenbranche! Als medewerker bouw je mee aan de toekomst van Bribus, maar ook aan jouw toekomst. Investering in persoonlijke talentontwikkeling is bij Bribus dé sleutel. Ontwikkelen doe je het best in een comfortabele werkomgeving. Het liefst samen met fijne collega’s en als het kan ook nog met een beetje bewegingsvrijheid. 

Redenen om bij Bribus te werken

  • Filevrij bereikbare locatie vanaf Arnhem
  • Studie- en doorgroeikansen
  • Succesvolle groeiende organisatie
  • 100% pensioenpremie afdracht
  • Gratis arbeidsvitaminen, zoals vers fruit 

Sfeerbeelden Bribus

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Bribus

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Handel en dienstverlening
Telefoonnummer
0315 651 745 0315 651**** Show
Emailadres
Locatie
Dinxperlo