Loading...

BonsenReuling

Lichtenvoorde

Over BonsenReuling

BonsenReuling is een middelgroot ondernemersadvies-kantoor. Met bijna 170 medewerkers en vestigingen in Lichtenvoorde, Eibergen, Elst, Deventer en Doetinchem zijn ze een grote werkgever in Oost-Nederland. De specialisten zijn gericht op de ondernemer én de toekomst van zijn onderneming. Ze kennen de klanten door en door… en geven daarom het beste advies.

Als accountant, fiscalist of salarisadministrateur bij BonsenReuling werk je met een uitgebreid cliëntenpakket, hoogwaardige kwaliteit, goede begeleiding en een team toffe collega’s. 

Jouw mijlpaal

BonsenReuling kijkt uit naar jouw volgende mijlpaal! Zij investeren graag in wat groei voor jou betekent. Bij BonsenReuling tel je mee en bepaal je zelf de uitkomst, zij hebben oog voor de ambities van de werknemers. BonsenReuling is aan het groeien, groei jij mee? Van accountancy tot audit… en van belastingadvies tot juridisch. En dat op allerlei verschillende niveau’s: stages, afstudeeropdrachten en startersfuncties, maar ook met meer ervaring kan je bij BonsenReuling terecht. 

Veel mogelijkheden

Met bijna 170 werknemers is BonsenReuling een middelgroot ondernemersadvies-kantoor. Dat maakt ze een specialist in vele branches. Van accountancy tot audit en van pensioenadvies tot subsidiecontrole… bij BonsenReuling zijn ze allround adviseur.

Met het team van deskundigen werken ze altijd samen aan de toekomst van de cliënten. Wil jij werken bij een accountantskantoor met een veelzijdig MKB-pakket, veel doorgroeimogelijkheden én ruimte voor een goede werk-privébalans? Solliciteer dan bij BonsenReuling!

Waarom BonsenReuling?

BonsenReuling groeit en ze willen dat hun medewerkers met hun meegroeien. Daar helpen ze je graag bij! Dit zijn de redenen om bij BonsenReuling te komen werken:

  • Uitdagende functies
  • Ontwikkelingsmogelijkheden
  • Goede arbeidsvoorwaarden 
  • Veelzijdig MKB-cliëntenpakket 
  • Collega’s en werksfeer

Sfeerbeelden BonsenReuling

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by BonsenReuling

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Handel en dienstverlening
Telefoonnummer
0544 393 333 0544 393**** Show
Locatie
Lichtenvoorde