Loading...

BINX Smartility

Groenlo

Over BINX Smartility

BINX Smartility is een bouw en installatie bedrijf uit Groenlo. Traditioneel gezien zijn de bouw en installatie altijd losse schakels in een keten geweest. De visie van BINX is dat je alleen de beste prestaties kunt leveren als je échte integratie toepast in het traject van ontwerp, realisatie en onderhoud.

BINX Smartility is het integrale bouw én installatiebedrijf. De integraliteit is wat ons uniek maakt, samen gaan wij elke uitdaging aan en versterken wij elkaar. Naast de prachtige projecten die wij realiseren, onderscheiden wij ons door onze bedrijfscultuur. Onze kernwaarde zijn dan ook: écht samenwerken, innovatie en kwaliteit. Samen slimme (technische) oplossingen creëren is wat ons drijft.

De bedrijfscultuur bij BINX Smartility

We hebben een zeer informele cultuur, bij BINX geen strakke pakken en eigen kantoortjes. Je krijgt hier een open en transparant werkcafé, waarbij samenwerken de standaard is. Waar wij in de pauze uitwaaien op het BON BINI BINX strand. Waarbij de directeur een coach is en geen eigen kantoor heeft en waarbij de roze kleur overal terug komt.

De roze kleur van BINX staat voor de menselijke maat, je wordt hier gezien en gekend. De kleur staat ook voor trots, trots op wat we samen hebben bereikt en trots op elkaar. Kortom, een plek waarbij je je kunt ontwikkelen en trots op mag zijn!

BINX Smartility in heel Nederland

BINX bouwt aan UAG-GV projecten door het heel Nederland. Het integreren van technologie – en ICT in het bijzonder – in de bedrijfs- en productieprocessen zorgt voor een onvoorstelbare groei in kwaliteit én rendement.

De slimme technologie

BINX zet slimme technologie in om de communicatie tussen alle partijen makkelijker en transparanter te maken. Om logistiek efficiënt te laten verlopen. Om faalkosten tot een minimum te beperken. Om gebouwbeheer makkelijker en voorspelbaar te maken. BINX Smartility denkt niet na maar vóór.

De beste werkgever

BINX Smartility is érg trots om te mogen zeggen dat BINX in 2019 verkozen is tot Beste Werkgever van het Jaar! Deze Cobouw award wordt uitgereikt aan het bedrijf dat zich onderscheidt door goed werkgeverschap. 

Ben jij op zoek naar een stage, afstudeeropdracht of een startersfunctie? Bij BINX krijg je een baan met veel ontwikkelmogelijkheden in een prettig informele werksfeer gecombineerd met een gezonde dosis uitdaging. 

Voordelen van werken / stage lopen bij BINX Smartility

  • Een inspirerende en informele werksfeer bij een jong bedrijf in een supergave omgeving
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief
  • Een stage waar je direct relevante werkervaring opdoet voor als je na je studie een baan zoekt
  • Je hebt verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om met goede ideeën echt het verschil te maken
  • Je hebt de vrijheid om te leren en te bouwen aan je eigen ideeën

Sfeerbeelden Binx Smartility

Ervaar hoe het is om te werken bij Binx Smartility. Bekijk deze video!

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by BINX Smartility

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Techniek, productie en bouw
Telefoonnummer
085-5363000 085-536**** Show
Locatie
Groenlo