Loading...

BAADER Food Systems Netherlands B.V.

Doesburg

Over BAADER Food Systems Netherlands B.V.

BAADER Food Systems Netherlands B.V. is een ambitieuze en groeiende internationale organisatie. BAADER Food Systems Netherlands B.V. is het centrum van de knowhow op het gebied van pluimveeverwerking binnen de BAADER-groep. Zij bieden oplossingen die pluimveefabrieken wereldwijd helpen de waarde van elke verwerkte vogel te optimaliseren door kwaliteit te leveren in alle fasen van de verwerking. 

BAADER Food Systems Netherlands B.V. werkt voortdurend aan oplossingen voor wereldwijde uitdagingen op het gebied van pluimveeverwerking, zoals dierenwelzijn, duurzaamheid, bio-veiligheid, voedselveiligheid, verwerkingsflexibiliteit en productieoptimalisatie.

Wereldwijd sterk vertegenwoordigd

  • Een wereldwijd verkoop-, agenten- en servicenetwerk in 100 landen op 6 continenten.
  • Een verkoop- en agentennetwerk met lokale kennis en basis – zij kennen hun markt en hun klanten, de lokale cultuur en welzijn.

Een stage of afstudeeropdracht bij BAADER Food Systems Netherlands B.V.?

Heb jij affiniteit met een technische organisatie en voel je je thuis in een platte organisatie?

BAADER Food Systems Netherlands B.V. is een internationaal, groeiend bedrijf waarbij je verantwoordelijkheid en ruimte krijgt voor nieuwe initiatieven en ideeën. Hierdoor zijn er ook mogelijkheden om na je stage of afstuderen bij deze organisatie te blijven!

BAADER Food Systems Netherlands B.V.

BAADER Food Systems Netherlands B.V. houdt zich wereldwijd met ruim 1100 medewerkers bezig met de ontwikkeling, verkoop en installatie van machines voor de levensmiddelenindustrie. Met meer dan 60 jaar ervaring behoort BAADER Food Systems Netherlands B.V. tot de top 3 in dit marktsegment. Bij BAADER Food Systems Netherlands B.V. in Doesburg werken circa 100 medewerkers aan de ontwikkeling en productie van hoogtechnologische (onderdelen van) machines voor food processing.

Sfeerbeelden BAADER Food Systems Netherlands B.V.

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by BAADER Food Systems Netherlands B.V.

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Techniek, productie en bouw
Telefoonnummer
0313 471 632 0313 471**** Show
Locatie
Doesburg