Loading...

Azora

Terborg

Over Azora

Azora biedt zorg aan ouderen om ze zo zelfstandig mogelijk hun leven te laten leiden, met als uitgangspunt: waar een mens zich thuis voelt, gedijt hij het best.

Bij Azora gaat leefplezier hand in hand met werkplezier

Azora biedt zorg aan ouderen om ze zo zelfstandig mogelijk hun leven te laten leiden, met als uitgangspunt: waar een mens zich thuis voelt, gedijt hij het best. Dat kan thuis zijn, in de eigen vertrouwde woning, of in een van de negen kleinschalige woonzorgcentra in de Achterhoek, met de vertrouwde omgeving dichtbij.  Daarnaast biedt Azora ook revalidatiezorg, palliatieve zorg en behandeling aan.  Het doel is bewoners en cliënten gelukkig te maken, leefplezier te geven, en zoveel mogelijk regie over hun eigen leven te laten houden. Daarvoor krijgen de zorgprofessionals die bij Azora werken alle ruimte en vrijheid. Er wordt zo min mogelijk met regels gewerkt om de creativiteit van iedere medewerker optimaal te benutten.

Kleinschalig en persoonlijk

Hoe dat gaat en of dat wel of niet lukt, blijkt in de praktijk. Uitproberen dus. Als medewerker word je voortdurend geïnspireerd en aangemoedigd om persoonlijk en professioneel mee te groeien in de ambities. Onze teammanagers spelen hierin een cruciale rol. Zij staan dichtbij jou als medewerker en weten precies wat er speelt. Mede daardoor voelt onze organisatie van 2.200 medewerkers toch kleinschalig en persoonlijk aan.

Azora Academy

Naast leren in de praktijk investeert Azora veel in opleidingen. Via de Azora Academy heeft iedereen die bij Azora werkt toegang tot workshops, cursussen, opleidingen, trainingen en lezingen, die op eigen locaties, bij erkende onderwijsinstellingen of thuis via e-learnings te volgen zijn. Startende zij-instromers kunnen met de academy van start, maar ook medewerkers die er al twintig jaar werken en hun kennis willen verbreden of verdiepen, of die toe zijn aan iets anders binnen de organisatie. Want ook doorgroeimogelijkheden zijn er volop bij Azora.

Sfeerbeelden Azora

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Azora

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Gezondheidszorg en -welzijn
Telefoonnummer
(0315) 338222 (0315) 33**** Show
Emailadres
Locatie
Terborg