Loading...

ARA Industries

Aalten

Over ARA Industries

ARA produceert mechatronische systemen voor Original Equipment Manufacturers. Ze hebben alles in huis: alle stappen in het  productieproces worden door eigen deskundige medewerkers uitgevoerd. De organisatie beschikt over de volgende engineering disciplines: embedded hardware- en software voor elektronische producten, elektrotechnisch voor besturingspanelen, mechanisch voor plaatwerk constructies, frames en behuizingen. De productie afdeling assembleert printed circuit boards, complete technisch hoogwaardige mechatronische modules en plaatwerk producten, inclusief (in eigen huis) poedercoaten en natlakken.

Medewerkers staan voorop

Winst is niet het belangrijkste; een gezond bedrijf dat moeilijke tijden kan doorstaan staat voorop. ARA wil hiermee bestendigheid en werkgelegenheid bieden, ook in de toekomst. Zij geloven dat het betrokken zijn bij de medewerkers leidt tot een fijne werkomgeving met enthousiaste en trotse medewerkers, die met volledige toewijding, vakkennis en vakmanschap de klanten voorzien van de gewenste producten en vaak zelfs meer dan dat! Ten slotte wil ARA de werkgelegenheid en samenwerking in de technieksector in de regio bevorderen. Zij zijn dan ook met trots deelgenoot van meerdere opleidings- en kenniscentra in de regio.

Werken bij ARA Industries

ARA heeft een informele, prettige en ambitieuze werksfeer. Zij willen samen met het team het optimale resultaat voor de klant bereiken. Ze bieden hun medewerkers de mogelijkheid zichzelf verder te ontwikkelen door o.a. bijscholing. De Achterhoekse mentaliteit van het bedrijf past bij jou!

Je bent collegiaal en wil samen met jouw collega’s het optimale resultaat bereiken voor de klant. Jij staat open voor bijscholing en ontwikkeling. ARA staat open voor sollicitaties en neemt graag contact met je op wanneer je interesse toont. 

Ervaar hoe het is om te werken bij ARA Industries, bekijk deze video!

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by ARA Industries

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Techniek, productie en bouw
Telefoonnummer
0543 472 501 0543 472**** Show
Locatie
Aalten