Loading...

Alfa Accountants en Adviseurs

Zelhem

Over Alfa Accountants en Adviseurs

Alfa als werkgever

Groeien bij Alfa is ontdekken waar je gelukkig van wordt. Maar ook snel verantwoordelijkheid krijgen, er nooit alleen voor staan of tijd en energie overhouden voor thuis. Groeien bij Alfa is voor iedereen anders. Je kunt groeien op de manier en in de richting die bij jou past. Wat onze ruim 1.000 medewerkers met elkaar gemeen hebben, is dat ze groter willen worden dan zichzelf door iets te betekenen voor een ander.

5 redenen om voor Alfa te kiezen

  • Veel kansen en verantwoordelijkheden
  • Een goede werk- en privébalans
  • Unieke mogelijkheid om mede-eigenaar te worden
  • Verder groeien als persoon én professional
  • Open en informele werksfeer

“Groeien bij Alfa is jezelf ontwikkelen als mens en professional”

Groeien in wat echt telt! Bij Alfa staat jouw ontwikkeling centraal. Want wanneer jij groeit, groeit Alfa met jou mee. Daarbij werken vanuit vertrouwen, het nemen van eigenaarschap en het samen willen werken.

Zo ben je zelf de regisseur van je eigen loopbaan en we zien het als onze taak om jou de ruimte te geven en jou te begeleiden. Zo hebben wij de Alfa Academie en het Professioneel ontwikkeltraject speciaal voor jou ontwikkeld. Vervolgens ben jij aan de beurt om de lijnen uit te zetten en er voor te zorgen dat er daadwerkelijk vooruitgang wordt geboekt.

Alfa Academie

Talentontwikkeling: hoe laten we onze collega’s tot bloei komen op de tijd en wijze die past?  
Als het gaat om talentontwikkeling, dan ligt daar ook een belangrijke verantwoordelijkheid bij de medewerker zelf. Hoe investeer je in jezelf en hoe zorg je dat je klaar bent voor de toekomst? Daarnaast is het ook een belangrijke manier om mensen aan ons te binden, zeker daar waar het gaat om de investeringen in persoonlijke ontwikkeling.  
In een branche als de onze ben je niet snel uitgeleerd. Daarom kennen wij de Alfa Academie: Alfa’s eigen ‘erkende opleidingsinstituut’ om je meer kennis en vaardigheden aan te reiken.
Hierdoor blijf je goed in je vaktechniek, leer je jezelf beter kennen en ontwikkel je vaardigheden om onze klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn.

Het duurzaamste accountancykantoor

De visie van Alfa omtrent duurzaamheid is simpel: wij werken aan en ondersteunen het ontwikkelen van een duurzame economie. Zo kijken wij kritisch naar wat wij zelf als organisatie kunnen doen om op een maatschappelijk verantwoorde manier waarde toe te voegen.Hiermee doelen we op meervoudige waardecreatie; we beperken ons dus niet tot financiële waarden. 
Het gaat in onze optiek dan ook verder dan duurzame relaties, goede zorgen voor medewerkers, integer en ethisch willen handelen, de wet niet overtreden of het niet aantasten van het milieu. We streven naar continuïteit en toekomstbestendigheid van onze eigen organisatie en onze klanten, waarbij we ook nadrukkelijk kijken naar het grotere plaatje: toekomstbestendig functionerende samenlevingen en ecosystemen als geheel. Met andere woorden: wij willen waarde toevoegen – en niet onttrekken – aan de maatschappij. Daarom zijn we een B-corp organisatie.

Sfeerbeelden Alfa Accountants en Adviseurs

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by Alfa Accountants en Adviseurs

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Handel en dienstverlening
Locatie
Zelhem