Loading...

A. Hak

Doetinchem

Over A. Hak

A.Hak draagt sinds 1963 bij aan de veilige en betrouwbare beschikbaarheid van water en energie voor huishoudens en bedrijven. Die bijdrage leveren we door al 55 jaar te doen waar we goed in zijn: het aanleggen van ondergrondse infrastructuur en de bovengrondse installaties die daarbij horen.

Ondergrondse infrastructuur
Transportleidingen die warmte, gas en vloeistoffen over grote afstanden vervoeren, eventueel geholpen door pomp- of compressorstations. Ondergrondse midden- en hoogspanningskabels die deel uitmaken van het reguliere elektriciteitsnet. Maar ook de verbindingen die wind- en zonneparken aansluiten op dat net. Fijnmazige distributienetwerken die warmte, gas, water en elektriciteit tot in woonhuizen en bedrijfspanden brengen.

Van lokaal tot internationaal
A.Hak werd in 1963 opgericht als een lokaal bedrijf dat pijpleidingen aanlegde in Nederland. Die onderneming groeide als snel uit tot een internationale bedrijvengroep. Ons hoofdkwartier bevindt zich nog steeds in Nederland, maar inmiddels hebben we vestigingen verspreid over Europa en in het Midden-Oosten. Met een Hollandse handen-uit-de-mouwen mentaliteit voeren we overal ter wereld projecten uit. We staan voor veiligheid en kwaliteit en hebben de certificaten en de referenties om dat aan te tonen.

Het energievraagstuk
Als schakel in de water- en energieketen hebben wij een sterke maatschappelijke verantwoordelijkheid. Die wordt alleen maar groter nu de wereld vraagt om nieuwe, duurzame oplossingen voor het energievraagstuk. Wij zijn ervan overtuigd dat ondergrondse infrastructuur in vrijwel alle antwoorden een belangrijke rol blijft spelen. Denk bijvoorbeeld aan stadsverwarming, aardwarmte of waterstof. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers en partners willen wij onze ervaring dan ook aanwenden om samen concrete oplossingen te blijven vinden.

A.Hak – Duurzame verbindingen

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by A. Hak

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Techniek, productie en bouw
Locatie
Doetinchem