247TailorSteel is actief in de plaatstaalbewerkende industrie. Een industrie die al een behoorlijke historie met zich meedraagt. Oftewel, de branche waartoe zij behoren is niet nieuw. De manier waarop ze binnen deze branche te werk gaan met stages en carrièrekansen is daarentegen zéér vernieuwend. Ze hebben een werkklimaat gecreëerd waarin ook mensen uit volstrekt andere branches zich snel thuisvoelen. 

247TailorSteel_afb1

Nieuwe technologie

247TailorSteel is de toonaangevende ‘slimme’ fabrikant van op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen in Europa. 

Ze streven naar steeds meer gemak, eenvoud én maatwerk. 247 TailorSteel is overtuigd van de meerwaarde van ‘internet of things’ en kunstmatige intelligentie om aan de klantbehoeften te blijven voldoen. Met de moderne en geautomatiseerde, volledig eigen machineparken, in Nederland en Duitsland garanderen zij hoogwaardige kwaliteit.

Werkomgeving 247TailorSteel

Werkomgeving

Bij 247TailorSteel vind je een werkomgeving waar ook mensen uit andere branches zich snel thuis voelen. Dat komt door de mensen: fijne, behulpzame collega’s. 

In September 2019 heeft 247TailorSteel in Varsseveld de eigen Academy voor opleidingstrajecten officieel geopend. Hier worden voor het hele bedrijf (ook voor de Duitse vestigingen) opleidingen in het vak van plaatbewerking gegeven.

Afstuderen of een gave stage bij 247TailorSteel

Een stage of afstudeeropdracht

Op zoek naar een stage bij een van de meest innovatieve bedrijven in Nederland? Met fijne en gedreven collega’s, in een gezellige werkomgeving en met volop kans om jezelf te ontwikkelen? Bij 247TailorSteel heb je verschillende mogelijkheden om invulling te geven aan je stage, van meewerkstage tot afstudeeropdracht!