Loading...

247TailorSteel

Varsseveld

Over 247TailorSteel

247TailorSteel is actief in de plaatstaalbewerkende industrie. Een industrie die al een behoorlijke historie met zich meedraagt. Oftewel, de branche waartoe zij behoren is niet nieuw. De manier waarop ze binnen deze branche te werk gaan met stages en carrièrekansen is daarentegen zéér vernieuwend. Ze hebben een werkklimaat gecreëerd waarin ook mensen uit volstrekt andere branches zich snel thuisvoelen. 

24/7 Metalen platen, buizen en kantdelen op maat snijden vanuit vestigingen in zowel Nederland als Duitsland – en op korte termijn ook België. Dat is 247TailorSteel in een notendop. Met meer dan 900 medewerkers en tienduizenden klanten uit heel Europa is het een bedrijf waar jij volop kansen hebt om je te ontwikkelen tot young professional!

247TailorSteel is de toonaangevende ‘slimme’ fabrikant van op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen in Europa. 

Ze streven naar steeds meer gemak, eenvoud én maatwerk. 247 TailorSteel is overtuigd van de meerwaarde van ‘internet of things’ en kunstmatige intelligentie om aan de klantbehoeften te blijven voldoen. Met de moderne en geautomatiseerde, volledig eigen machineparken, in Nederland en Duitsland garanderen zij hoogwaardige kwaliteit.

Werkomgeving

Bij 247TailorSteel vind je een werkomgeving waar ook mensen uit andere branches zich snel thuis voelen. Dat komt door de mensen: fijne, behulpzame collega’s. 

In September 2019 heeft 247TailorSteel in Varsseveld de eigen Academy voor opleidingstrajecten officieel geopend. Hier worden voor het hele bedrijf (ook voor de Duitse vestigingen) opleidingen in het vak van plaatbewerking gegeven.

Een stage of afstudeeropdracht

Op zoek naar een stage bij een van de meest innovatieve bedrijven in Nederland? Met fijne en gedreven collega’s, in een gezellige werkomgeving en met volop kans om jezelf te ontwikkelen? Bij 247TailorSteel heb je verschillende mogelijkheden om invulling te geven aan je stage, van meewerkstage tot afstudeeropdracht!

Als stagiair(e) bij 247TailorSteel ben jij een volwaardig teamlid. Je profiteert dan ook van de volgende voordelen:

  • Je volgt een inwerktraject waarbij je kennismaakt met alle facetten van het bedrijf.
  • Je ontvangt een passende stagevergoeding.
  • Je krijgt goede begeleiding van jouw stagebegeleider.
  • Je mag mee naar bedrijfsfeestjes.
  • Er is ruimte voor eigen initiatief en er wordt echt geluisterd naar wat jij graag wil leren

Sfeerbeelden 247TailorSteel

Ervaar hoe het is om te werken bij 247TailorSteel. Bekijk deze video!

Beschikbare carrièrekansen

Jobs posted by 247TailorSteel

Dit bedrijf plaatst nog geen carrièrekansen op de website van de Talententuin.

Sector(en)
Techniek, productie en bouw
Telefoonnummer
+31 315 270 375 +31 315 270**** Show
Locatie
Varsseveld