preloder

Voor werkgevers

Deelnemen aan de Talententuin 2019

De Talententuin heeft als doel om (Achterhoekse) jonge talenten te verbinden met de mooie, innovatieve bedrijven uit de Achterhoek. Door deze bedrijven zichtbaar te maken op de Talententuin kunnen we jongeren verrassen met de vele carrièremogelijkheden in de regio. De Talententuin stimuleert de match tussen jongeren en het bedrijfsleven.

De Talententuin is geen traditionele carrièrebeurs. Interactie is het sleutelwoord voor een succesvolle Talententuin. Jongeren maken kennis met innovatie. Er zijn boeiende masterclasses, workshops en afsluitend een netwerkborrel. Kort samengevat een unieke manier om in contact te komen met uw nieuwe talenten.

Wie bezoekt de Talententuin?

De Talententuin wordt voornamelijk door jongeren tussen de 18 – 27 jaar bezocht. Zij zijn op zoek naar een stage, afstudeeropdracht of startersfunctie of bezoeken de Talententuin omdat ze nieuwsgierig zijn naar de bedrijven in de regio. Door goede contacten met studieverenigingen zijn we in staat om jongeren naar het evenement te laten komen die passen bij het gewenste profiel van de deelnemende bedrijven.

Unieke samenwerking

De Talententuin wordt georganiseerd door ambitieuze ondernemende jongeren uit de Achterhoek. Er is sprake van een hechte samenwerking tussen jongeren en ervaren ondernemers/bestuurders uit de Achterhoek. De ondernemers en bestuurders ondersteunen de Talententuin vanuit de Achterhoek2020 gedachte: Het duurzaam, vitaal en dynamisch houden van de Achterhoek en zijn ambassadeur van het evenement. De jongeren zetten zich met veel enthousiasme in om er een bijzonder evenement van te maken.

Deelnemen aan de Talententuin 2019?

Wilt u graag met uw organisatie aan de Talententuin deelnemen? Neem dan contact op met Adelin Lankveld via adelin@achterhoekwerkt.nl neem telefonisch contact op 085 – 48 42 842.

Share This