Voor werkgevers

Deelnemen aan de Talententuin 2020, het carrière-event van de Achterhoek!

De Talententuin heeft als doel om (Achterhoekse) jonge talenten te verbinden met de mooie, innovatieve bedrijven uit de Achterhoek. Door deze bedrijven zichtbaar te maken op de Talententuin kunnen we jongeren verrassen met de vele carrièremogelijkheden in de regio. In de voorgaande zeven edities zijn er al honderden matches ontstaan tussen jongeren en bedrijven. De Talententuin is uitgegroeid tot het carriére-event van de Achterhoek!

De Talententuin is geen traditionele carrièrebeurs, interactie is het sleutelwoord. Jongeren maken, op laagdrempelige wijze, kennis met uw organisatie. Daarnaast is innovatie tijdens het event een belangrijk thema, organisaties uit allerlei sectoren (van zorg tot techniek en van ict tot financieel) tonen productinnovaties en nieuwe werkwijzen.

Om de jongeren te inspireren zijn er boeiende masterclasses van keynote-sprekers (in voorgaande edities o.a. André Kuipers, Humberto Tan, Rico Verhoeven, Robert Doornbos). Ook zijn er leerzame workshops en kennissessies. Kort samengevat, een unieke manier om in contact te komen met uw nieuwe stagiairs, starters en young professionals. Bent u er aankomend jaar ook bij?

Wie bezoekt de Talententuin?

De Talententuin wordt voornamelijk door jongeren tussen de 18 – 27 jaar bezocht. Zij zijn op zoek naar een stage, afstudeeropdracht of startersfunctie of bezoeken de Talententuin omdat ze nieuwsgierig zijn naar de bedrijven in de regio. Door goede contacten met studieverenigingen zijn we in staat om jongeren naar het evenement te laten komen die passen bij het gewenste profiel van de deelnemende bedrijven.

Voor en door jongeren

De Talententuin wordt georganiseerd door ambitieuze ondernemende jongeren uit de Achterhoek. Er is sprake van een hechte samenwerking tussen jongeren en ervaren ondernemers/bestuurders uit de Achterhoek. De ondernemers en bestuurders ondersteunen de Talententuin vanuit de Achterhoek2020 gedachte: Het duurzaam, vitaal en dynamisch houden van de Achterhoek en zijn ambassadeur van het evenement. De jongeren zetten zich met veel enthousiasme in om er een bijzonder evenement van te maken.

Wanneer:

Vrijdag 27 november 2020

12:00 – 16:00

 

Waar:

De locatie wordt nader bekend gemaakt.

Wilt u meer weten? Bel of mail mij gerust met vragen. Ik ben te bereiken op 085 – 48 42 842 of via adelin@achterhoekwerkt.nl

Stand mogelijkheden

Stands zijn ongeveer 2 meter diep, dus bij een stand van 10 m2 is uw stand 5 meter breed. Heeft u andere wensen? Neem dan contact op met Adelin Lankveld via 085 – 48 42 842 voor een persoonlijk aanbod.

Deelnemen aan de Talententuin 2020?

Neem dan contact op met Adelin Lankveld via adelin@achterhoekwerkt.nl of neem telefonisch contact op 085 – 48 42 842.

Successen:

bezoekers (2019)

talenten bereikt via social media (2019)

deelnemende bedrijven (2019)