Workshops

Workshop: LinkedIn

Door: Monique Schleicher en Simone Jansen

Online je succesvolle carrière voortzetten, leer het tijdens de Talententuin.

Je CV opsturen is hedendaags niet meer voldoende, want daarvoor is het gebruik van LinkedIn. LinkedIn is namelijk het grootste online zakelijke netwerk. LinkedIn is dus dé site om connecties te maken met mensen uit branches waar jouw interesses liggen. Wanneer je nog geen LinkedIn-profiel hebt, is het raadzaam dat wel aan te maken. Misschien heb je al wel een LinkedIn profiel, maar weet je er nog geen raad mee.

Simone Jansen en Cynthia Heerink vertellen jou op 29 november graag alle ins en outs van het gebruik van LinkedIn. Mis deze kans niet en reserveer nu je gratis ticket voor de Talententuin op 29 november. Zo zal jij de deur uitgaan als echte ‘LinkedIn-professional’.

Workshop: Hoe wil jij gezien worden?

Door: Gerben van Leijenhorst

Je eerste indruk is misschien wel de belangrijkste indruk. Dit geldt voor een sollicitatiegesprek, maar ook voor zakelijke besprekingen en bijvoorbeeld netwerkdagen, zoals de Talententuin. Die indruk wil je juist maken, maar hoe pak je dat precies aan? Of beter gezegd; wat trek je dan precies aan?

Gerben Leijenhorst vertelt jou 29 november alle do’s en dont’s als het gaat om kleding bij een sollicitatiegesprek. Aan de hand van een paar voorbeelden vertelt hij graag hoe je dit wel moet aanpakken.

Dus, trek je beste outfit aan en kom naar de workshop van Gerben Leijenhorst ‘Hoe wil jij gezien worden?’ op de Talententuin.

Workshop: Hey waar ben jij goed in?

Door: Monique Schleicher en Simone Jansen

Hoe vaak krijg je deze vraag wel niet op je afgevuurd? Precies, heel vaak. Erg vervelend wanneer je hier eigenlijk geen goed antwoord op weet te geven, want wat zijn jouw talenten precies? Een lastige vraag. Gelukkig zijn Simone Jansen en Monique Schleicher er 29 november om jou daarbij te helpen om een antwoord op te geven.

Kom er op de Talententuin achter waar jij goed in bent en zet daarmee de volgende stap in je loopbaan carrière.

Workshop: Vind jouw droombaan!

Door: Sanne Wisselink

Je bent misschien net afgestudeerd of gaat dat bijna doen. En dan? Verder studeren, een tussenjaar, reizen of beginnen met een nieuwe baan? Er is veel mogelijk, welke keuze ga jij maken?

In deze workshop zet je de eerste stap naar jouw droombaan. En je leert hoe je achter jouw WERKelijke talenten kunt komen, om keuzes te maken die écht bij jou passen.

Tijdens de workshop maak je ook nog eens kans op een gratis talentenpaspoort! Met dit paspoort weet jij straks precies wat er bij jou past, op naar jouw droombaan!

De workshop is ook interessant voor werkgevers. Wilt u meer werkgeluk op uw werkvloer creëren en uw medewerkers zo inzetten zodat zij het beste resultaat leveren? Ook dan is voor uw bedrijf het Talentenpaspoort een perfecte tool om dit inzichtelijk te krijgen.

Ben jij erbij op 29 november?

Waar & wanneer

29 NOVEMBER 2019 | 12:00 TOT 16:00 | SSP-HAL 
DRU-Laan 2, 7071 BV Ulft

Talententuin 2019

Ontmoet ruim 100 topwerkgevers op de Talententuin 2019

Graag nodigen wij jou uit voor de Talententuin op vrijdag 29 november 2019. Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage, afstudeeropdracht of startersfunctie? Of wil jij laagdrempelig in contact komen met ruim 100 topwerkgevers uit de Achterhoek? De Talententuin is dé plek om jouw carrière te beginnen! Kom op 29 november (12:00 tot 16:00) naar de Talententuin in de SSP-HAL op het DRU Industriepark in Ulft. De deelnemende organisaties zijn actief in diverse sectoren, variërend van Techniek tot Zorg en van Financieel tot ICT. Wil je deelnemen? Reserveer jouw gratis e-ticket hier!

Ken jij iemand die op zoek is naar een stage, afstudeeropdracht of baan? Neem hem/haar dan gerust mee! 

Share This