Loading...

Super! Je hebt Anne met waterski’s gevonden!

Je hebt nu de eerste stap gezet om kans te maken op een geweldige waterski-ervaring voor twee personen bij Kabelwaterskibaan Stroombroek.

Wat nu? Vul snel het onderstaande formulier in om je officieel aan te melden voor de winactie. Door dit formulier in te vullen maak je kans om deze fantastische prijs te winnen! Bevestig vervolgens jouw inschrijving via de mail in jouw inbox.

Op 31 juli 2024 nemen wij contact op met de winnaar per mail, houd die dag dus je inbox in de gaten!

Door je in te schrijven voor deze winactie ga je ermee akkoord dat je de nieuwsbrieven van De Talententuin ontvangt. We spammen niet, maar informeren je alleen over interessante en relevante zaken. Je kunt je op elk moment afmelden door de afmeldlink te gebruiken in onze e-mails. Jouw persoonsgegevens worden conform onze Privacyverklaring verwerkt.

Graag vertellen we ook wat meer over De Talententuin!

De Talententuin is hét evenement om te netwerken en op zoek te gaan naar jouw nieuwe stage, afstudeeropdracht of baan. Ieder jaar ontstaan er op De Talententuin vele succesvolle matches tussen jonge talenten en bedrijven!

Ben jij op zoek naar een stage, afstudeeropdracht, traineeship of een baan? Of wil je graag netwerken met de mooie en innovatieve bedrijven uit de Achterhoek? Kom dan op vrijdag 22 november 2024 (11:00 – 16:00) naar De Talententuin in de SSP-Hal in Ulft. Je ontmoet meer dan 100 werkgevers uit allerlei sectoren, van zorg tot ICT en van techniek tot marketing.

Ontmoet 100+ werkgevers op De Talententuin!

Jouw toekomst in de Achterhoek, begint op De Talententuin!

Save the date, vrijdag 22 november 2024!