085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: WILA

WILA

Sector: Industrie, Techniek

https://www.werkenbijwila.nl/

WILA

Bij WILA, opgericht in 1932, geven we letterlijk vorm aan de wereld met onze klemmingen en kantpersgereedschap. Onze focus ligt op innovatie en groei. Wist je dat wij ruim 90% van onze producten exporteren! Ook hebben wij een eigen R&D afdeling en verkooporganisaties in de USA en in China. Een familiebedrijf van ruim 300 medewerkers met een zeer internationaal karakter. De producten zelf? Die maken we in Lochem.

Het is belangrijk dat je werk uitdagend blijft. Daarom stimuleren wij eigen initiatief. Is je oog gevallen op een opleiding/cursus en past dit bij je (toekomstige) werkzaamheden? Wij bieden je de kans om steeds beter te worden in wat je doet, zowel op MBO, HBO of WO niveau.

Onze geautomatiseerde productiecellen zijn zo ingericht dat het materiaal getransformeerd wordt van ruw materiaal naar het eindproduct. Ook zorgen wij met zowel ons vakmanschap als onze machines ervoor dat onze producten hoogwaardig en zeer nauwkeurig zijn. Dit komt onder andere door onze afdeling Kwaliteitscontrole en onze 17 Mitutoyo meetmachines. Onze fabriek is het resultaat van ontwikkelingsinspanningen door ons eigen R&D team.

WILA wil stagiaires en afstudeerders graag zoveel mogelijk kansen bieden. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste stagiaires en afstudeerders op zowel MBO, HBO als WO niveau die graag bij ons (stage) ervaring op willen doen. In overleg is er veel mogelijk, daarom hebben wij geen specifieke opdrachten vast staan.

WILA presenteert zich op Achterhoek Werkt

Bekijk de bedrijfsvideo van WILA:

Wil jij WILA persoonlijk spreken op de Talententuin 2017?

Of bekijk andere mooie bedrijven die deelnemen:

TECHNIEK
ZORG
BOUW