De Talententuin 2017 voor jong talent!

Toekomst in de maak

Op de Achterhoekse Talententuin kom je als talentvolle student of starter in contact met meer dan 50 inspirerende bedrijven uit de Achterhoek. Bedrijven tonen hun productinnovaties en laten zien met welke projecten zij bezig zijn. Je ontmoet als stage/ en of werkzoekende ook stagiair(e)s en jonge medewerkers die vertellen over hun ervaringen in de betreffende organisatie. De bedrijven zijn afkomstig van diverse sectoren. Variërend van Techniek tot Zorg. Laat je verrassen door de eindeloze carrièremogelijkheden in de Achterhoek!

Interactie

Interactie is hét sleutelwoord voor een succesvolle Talententuin! Je kunt  meedoen aan diverse workshops, kennis maken met bedrijven en gemeenten op de inspiratietuin en  je kunt  een bezoek brengen aan diverse interessante presentaties. De Talententuin wordt afgesloten met een netwerkborrel waar je in een ongedwongen sfeer kunt netwerken met Achterhoekse bedrijven.

De Inspiratietuin

Op de Inspiratietuin vind je ruim 50 Achterhoekse werkgevers. Vergeleken met de afgelopen jaren is er dit jaar meer afwisseling in de sectoren van de deelnemende bedrijven. Naast techniek vind je nu tevens bedrijven uit de zorg-, financiële-, groothandel-, design- en toeristische sector. Hierdoor is er voor ieder wat wils!

De Talententuin was weer geslaagd!

Ben jij nog steeds op zoek naar een mooie stage of baan? Bezoek de SmartHub website voor uitdagende vacatures: