085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: Veld Koeltechniek

Veld Koeltechniek

Sector: Techniek

http://www.veld.nl/

Veld Koeltechniek

Veld Koeltechniek is topspeler in de wereld van de koudetechniek en werkzaam in met name de Benelux maar ook daarbuiten. Veld levert koel- en vriesoplossingen voor o.a. de horecasector, groothandelaren, koeltechnische installatie bedrijven, grootkeukenspecialisten, supermarktorganisaties, de voedingsmiddelen industrie, koel- en vrieshuizen en logistieke dienstverleners. Innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan bij Veld centraal, met als doel klanten succesvol te laten ondernemen.

Veld Koeltechniek is een vooraanstaand bedrijf in de wereld van koudetechniek.

Het succes van Veld wordt gedragen door haar hoogwaardige merken en competente medewerkers. Veld is van mening dat, door het beste uit onze mensen te halen, het beste resultaat bereikt wordt. Medewerkers van Veld krijgen dan ook volop de kans om zichzelf te ontwikkelen.

Elke organisatie heeft zijn eigen bedrijfscultuur, zo ook Veld. Veld is een familiebedrijf en dat merk je. Het Veld DNA laat zich omschrijven als betrokken, innovatief, competent, resultaatgericht en zelfbewust. De organisatie hecht waarde aan collega’s die gedreven zijn, die passie hebben voor hun vak en net dat stapje extra willen zetten. Vastberadenheid en creativiteit zijn daarbij van belang.!

Veld Koeltechniek wil het beste uit mensen halen door carrièremogelijkheden te bieden.

Wil jij Veld Koeltechniek ontmoeten op de Talententuin 2017?

Of bekijk andere mooie bedrijven die deelnemen:

TECHNIEK
ZORG
BOUW

Veld Koeltechniek presenteert zich op Achterhoek Werkt