Veelgestelde vragen

FAQ – Voor bedrijven

Locatie

Locatie: SSP-HAL op het DRU Industriepark
DRU-laan 2 7071 BV Ulft

Parkeren en route

Voer in uw navigatie het onderstaande adres in:
Ulftseweg 128, 7064 LE, Silvolde.

U nadert het weiland. U kunt hier nabij het water parkeren en met de brug de oversteek maken naar het DRU Industriepark. Ook na het eventueel laden en lossen op 29 november verzoeken we u te parkeren in het weiland.

Bezoekers hebben dan 30 november zoveel mogelijk in de directe nabijheid van de SSP hal de gelegenheid te parkeren.

Opbouwen en afbouwen

Het opbouwen van uw stand is alleen mogelijk op donderdag 29 november. Op vrijdag 30 november beginnen we al op tijd met het evenement, dus is er geen tijd meer om uw stand in te richten.

Afbouwen is pas mogelijk vanaf 17.00 uur. We willen u vragen om u hieraan te houden om zo de jongeren tot het einde van de dag een volledige Talententuin te tonen.

Consumptiepakketten

Per deelnemende organisatie worden consumptiepakketten voor 2 personen gereserveerd. Mocht u meer consumptiepakketten willen reserveren dan kan dat tot 19 november via info@achterhoekwerkt.nl.

Op de Talententuin zijn ook losse consumpties en broodjes te koop bij de cateraar.

Programma

Tussen 08.30 uur en 09.00 uur wordt u verwacht bij de SSP-HAL voor de opening. Gezamenlijk trappen we het evenement af met een Talentenpodium. Jongeren die op zoek zijn naar een stage, afstudeeropdracht of startersfunctie zullen zichzelf hier pitchen.

Om 11.00 uur starten we met het ochtendprogramma, dat in het teken staat van MBO studenten. Jongeren van het Graafschap College en Rijn Ijssel zullen een bezoek brengen aan de Talententuin tussen 11.00 uur en 12.30 uur.

Vanaf 12.00 uur start het reguliere programma. Jongeren met een HBO en WO achtergrond brengen een bezoek aan het evenement. Om 16.00 uur sluiten we de dag samen af met een borrel.

Graag benadrukken wij nogmaals dat het pas mogelijk is om uw stand af te bouwen na 17.00 uur.

Goodiebag

Beschikt uw organisatie over interessante gadgets of producten voor in de goodiebag? Deze goodiebags worden meegegeven aan alle jongeren die de Talententuin bezocht hebben. Een ideale manier om ook na het evenement de jongeren met uw organisatie in contact te brengen. Mocht u interesse hebben in het plaatsen van een gadget of product in onze goodiebag dan is het mogelijk om dit aan mij door te geven tot donderdag 8 november.

Communicatie

Hier vindt u de link naar onze mediakit met daarin de nodige promotiematerialen voor uw online kanalen. Deze materialen kunnen ingezet worden om het evenement, maar ook uw deelname kenbaar te maken bij jongeren.

https://www.dropbox.com/sh/l3o9ci26v16xnrv/AACIpgwtYzazY89-DFTXxWOWa?dl=0

Plattegrond

Op dit moment is de organisatie bezig met het opstellen van de plattegrond. We houden rekening met uw doorgegeven wensen.

FAQ – Voor bezoekers

Locatie

Locatie: SSP-HAL op het DRU Industriepark
DRU-laan 2 7071 BV Ulft

Programma

De Talententuin kent sinds dit jaar zowel een ochtendprogramma als middagprogramma. Hieronder vind je een korte uitleg over beide programma’s:

Ochtendprogramma
Het ochtendprogramma staat geheel in het teken van MBO studenten. Jongeren van het Graafschap College en Rijn Ijssel brengen een bezoek aan het evenement. Er zijn diverse workshops en kennissessies. Hierover vind je meer op de pagina ‘programma’.
Tijden: 11.00 uur tot 12.30 uur

Reguliere programma
In de middag staat het programma in het teken van jongeren met een HBO en WO profiel. Je vindt in de middag diverse workshops, kennissessies en masterclasses die passen bij jouw zoektocht naar een stage, afstudeeropdracht of startersfunctie. Hierover vind je meer op de pagina ‘programma’.
Tijden: 12.00 uur tot 17.00 uur

Vervoer: Bussen opstapplaatsen en vertrektijden

De organisatie zet de volgende bussen in:

Nijmegen
Vertrekpunt: Nijmegen, Centraal station
Vertrektijd: 10:15 uur

Arnhem – regulier programma
Vertrekpunt: Arnhem, Centraal station / Sonsbeekzijde
Vertrektijd: 10:45 uur

Arnhem – ochtendprogramma – ROC
Vertrekpunt: Arnhem, ROC Rijn en IJssel / Middachtensingel 2
Vertrektijd: 09:45 uur

Enschede
Vertrekpunt: Enschede, UT Twente / Drienerlolaan 5
Vertrektijd: 10.15 uur

Doetinchem – ochtendprogramma – ROC
Vertrekpunt: Doetinchem, Graafschap College / JF Kennedylaan 49
Vertrektijd: 10:15 uur

Catering

Bij de Talententuin is het mogelijk om broodjes en dranken te kopen met munten. Deze munten zijn te koop bij de muntenbalie.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel hem dan via het onderstaande contactformulier:

Talententuin Achterhoek gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens, conform ons privacybeleid

Share This