Deelnemend bedrijf: Ubbink

Ubbink

Sector: Bouw / Productie

www.ubbink.nl/

Ubbink

Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een gezond binnenklimaat voor gebouwen, met de klant als uitgangspunt. Ubbink zoekt continu naar slimme innovaties, gericht op verwerkersgemak. Oplossingen binnen de categorieën Rookgasafvoer, Ventilatie, Luchtdicht en Waterdicht bouwen vormen de basis van de productportefeuille van Ubbink. Daarnaast biedt het bedrijf dakramen en bevestigingsmateriaal voor zonne-energiesystemen.

Lokaal ondernemerschap en optimisme staan hoog in het vaandel binnen Ubbink.

Ubbink is in 1896 opgericht in Doesburg (NL) en heeft vestigingen in België, Frankrijk, Italië en de UK. In 2000 werd Ubbink onderdeel van het Duitse Centrotec Sustainable AG. Deze aan de Nieuwe Beurs in Frankfurt genoteerde onderneming ontwikkelt en produceert producten die bijdragen aan energiebesparing, verhoging van het (woon)comfort en bevordering van de gezondheid. Met zusterbedrijf Centrotherm vormt Ubbink de Ubbink-Centrotherm Group. Samen hebben ze een sterk Europees netwerk van flexibele lokale ondernemingen en agenten, die goed ingevoerd zijn in hun eigen markten. In de komende jaren wordt dit netwerk verder uitgebreid.

Ontdek de carrièremogelijkheden bij Ubbink!

Lokaal ondernemerschap en optimisme staan hoog in het vaandel binnen Ubbink. Elke dag werken onze medewerkers aan duurzame producten en diensten die de energie- en klimaatvraagstukken van gebouwen oplossen.

Ubbink: diversiteit!
Ubbink Nederland kent een zeer divers scala aan functies. De vestiging van Ubbink in Nederland heeft onder andere activiteiten op het gebied van Finance, Logistiek, Operations (o.a. Productie en Warehousing), Sales & Marketing, ICT en Human

Resources.
Ubbink komt graag in contact met gepassioneerde en getalenteerde mensen die uitdagingen durven aan te gaan, waarbij het resultaat voorop staat! Komende jaren wil Ubbink verder investeren in kennis ten behoeve van innovatieve oplossingen voor de markt. Ubbink biedt ook veel mogelijkheden voor trainees en stagiaires.

Ubbink komt graag in contact met gepassioneerde en getalenteerde mensen die uitdagingen durven aan te gaan, waarbij het resultaat voorop staat!

Dit bedrijf presenteert zich op Achterhoek Werkt.

Wil jij meer weten over dit bedrijf? Bekijk de bedrijfspresentatie hier:

Bekijk de bedrijfsvideo van Ubbink:

Wil jij Ubbink ontmoeten op de Talententuin?

Laat dan hier je gegevens achter voor de Talententuin 2017!

Of bekijk andere bedrijven die deelnemen:

HRM

Seesing Personeel

 

ZORG

Azora

 

FINANCIËLE DIENSTVERLENING

Rabobank

 

Share This