085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: Symbus

Symbus

Sector: HRM,
Personeelszaken 

http://www.symbus.eu/

Symbus

Symbus is een regionaal werkende personeelsdienst. De omgevingen waarin wij actief zijn, zijn de Achterhoek, Twente en Liemers. Samen met jou gaan wij op zoek naar een passende baan en een mogelijkheid om je daarin te blijven ontwikkelen. Wij van Symbus ondersteunen jou bij de zoektocht naar dé job die bij jou past. Onze activiteiten dragen ertoe bij dat het regionale bedrijfsleven kan blijven beschikken over de juiste professionals op de juiste plek, op het juiste moment. Kandidaten die in deze regio wonen, of zich hier willen vestigen, ondersteunen wij bij een eerste of volgende carrièrestap.

Niet denken in beperkingen maar in oplossingen.

Symbus komt van het Griekse woord ‘Symbiose’, wat staat voor ‘samen’ en ‘leven’. Symbiose heeft betrekking op een interactie tussen twee individuen, waarbij sprake is van een wederzijds voordeel. Een mooi voorbeeld hiervan is de bestuiving van bloemen en planten door een bij. Als Symbus willen wij als allround regionale personeelsdienst de ideale schakel zijn tussen kandidaat en opdrachtgever..

Wij hebben de bewuste keuze gemaakt om actief te zijn in de regio’s Achterhoek, Liemers en Twente. Wij spreken én begrijpen de mentaliteit en de leefwijze van de Achterhoek, Liemers en Twente.

Ben je op zoek naar advies, begeleiding of loopbaanontwikkeling? Bezoek dan de website van: http://www.symbus.eu/ 

Door te denken in mogelijkheden, creëer je voor jezelf een toekomst. 

Wil jij Symbus op de Talententuin 2017 spreken?

Of bekijk andere mooie bedrijven die deelnemen:

TECHNIEK
ZORG
BOUW