Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :

SmartHub Bedrijfsbezoeken

23 april

IIME

13.00 uur tot 15.00 uur
IIME heeft een passie voor communicatie en techniek, dat zich uit in uitdagende en aansprekende projecten rondom duurzame energie en mobiliteit.

Zo vind jij in de werkplaats van IIME de Flo1, een hydrofoil zeilboot, en de HAN Solarboat. Volg jij een technische studie of breng jij graag deze innovaties onder de aandacht? Geef je dan snel op voor een bezoek aan IIME.

Benieuwd hoe het er bij jouw toekomstige werkgever op de werkvloer aan toe gaat? Geef je dan snel op voor de SmartHub bedrijfsbezoeken! Bij de volgende bedrijven krijg je een korte rondleiding en krijg je meer te weten over de carrièrekansen:

Let op: bij iedere organisatie worden slechts 5 personen toegelaten in verband met de corona maatregelen. Wees er met inschrijven dus snel bij. Aanmelden voor dit programmaonderdeel is verplicht.

20 april

Contour Covering Technology

10.00 uur tot 12.00 uur
Contour Covering Technology BV is toeleverancier van plaatwerk onderdelen en samenstellingen. Aandacht voor kwaliteit en borging van de processen staat centraal in de hele organisatie. Doorlopend investeren zij in verbetering van technieken, processen, en medewerkers.

20 april

Kormelink

13.00 uur tot 15.00 uur
Ben je op zoek naar een uitdagende en veelzijdige carrière in de bouw? Bij Kormelink krijg je uitstekende kansen. Zij bieden de kans om jezelf te ontwikkelen in een solide bouwbedrijf met een uitstekende reputatie.

Bij hen is vakmanschap de basis. Vakmanschap die al aanwezig is of die zij proberen te creëren. Zij zien het als een uitdaging om talenten te (h)erkennen en te laten groeien. Bij Kormelink vinden ze dat essentieel. Ze stellen bij alles wat we doen de mens centraal. Zij motiveren de medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. Elke dag opnieuw.


20 april

Kaemingk

13.00 uur tot 15.00 uur
Kaemingk is uitgegroeid tot de toonaangevende importeur en exporteur van seizoensgebonden decoratieartikelen. Ieder seizoen weer presenteren ze met het team van zo’n 500 medewerkers de meest innovatieve home deco collecties voor Kerst, voorjaar/zomer, Pasen, Valentijn en meer.

Heb jij een achtergrond richting sales, inkoop, textielkunde of IBL? Meld je dan snel aan voor het bedrijfsbezoek bij Kaemingk en maak kennis met wellicht jouw toekomstige werkgever voor een (afstudeer)stage of startersfunctie!

21 april

Colubris Cleantech

10.00 uur tot 12.00 uur
Colubris Cleantech is een betrouwbare partner in de industriële sector en biedt winstgevende oplossingen voor complexe milieuproblemen met betrekking tot afvalwater, afvalrecycling en biologische bronnen. Dankzij de moderne productiefabriek, knowhow, ervaren ingenieurs en projectmanagementvaardigheden zijn zij in staat om totaaloplossingen aan te bieden. 

21 april

Von Gahlen

10.00 uur tot 12.00 uur
Von Gahlen biedt kwaliteit in state-of-the-art en betrouwbare oplossingen voor de nucleaire geneeskunde, kwaliteit in werken met de modernste apparatuur en kwaliteit in de samenwerking met ervaren professionals. 

Wil je altijd het beste uit jezelf halen en is kwaliteit leveren een belangrijke motivator voor jou? Breng dan zeker een bezoek aan het bedrijfsbezoek van Von Gahlen. Zij zijn op zoek naar jonge talenten die graag in een technisch bedrijf willen werken, van werktuigbouwkunde tot technische bedrijfskunde tot marketing tot finance. Meld je snel aan!

21 april

Iconica

13.00 uur tot 15.00 uur
Iconica richt zich op de ontwikkeling van mobile apps, hololens toepassingen (voor o.a. neurochirurgie) en op embedded software in combinatie met mobile apps. Daarnaast verzorgt Iconica met haar opleidingspartner Eduvision training en consulting in meer dan 30 programmeertalen en frameworks. 

Iconica heeft een breed team van specialisten toegespitst op het bouwen van native mobiele applicaties. Het team heeft veel ervaring met de bouw van mobiele applicaties, de gebruiker van de applicatie staat centraal in het ontwikkeltraject. Daarom worden eerste alle wensen helder in kaart gebracht, worden designvoorstellen gedaan, worden eindgebruikers betrokken in het proces en worden uiteindelijk korte behapbare sprints gepland waarin steeds een onderdeel van de app compleet gebouwd wordt. Heb jij een achtergrond in ICT, BIM of CMD? Meld je dan snel aan voor het bedrijfsbezoek van Iconica!