SmartHub Achterhoek

Over SmartHub Achterhoek

In de Achterhoek gonst het van vernieuwing. Bedrijven in de maakindustrie en vele andere sectoren zetten in op een nieuwe beweging, die ook wel de vierde industriële revolutie wordt genoemd: Smart Industry. Door informatie- en communicatietechnologie te integreren in de processen van organisaties, realiseer je slimmere, efficiëntere en meer hoogwaardige producten en diensten. En laten Achterhoekers daar nou bijzonder goed in zijn. Want slim werken zit in onze genen. Dat maakt de Achterhoek bij uitstek de broedplaats voor innovatie en de landingsplaats voor ondernemerschap en talent.

Het portaal voor uitdagende Smart Industry vacatures in de Achterhoek

De Achterhoek heeft geweldige bedrijven met unieke ontwikkelkansen voor jonge hoger opgeleide talenten, met name die een smart industry gerelateerde opleiding volgen. Een warm welkom, goede begeleiding, veel doorgroeimogelijkheden en laagdrempelige contacten met andere talenten en bedrijven in de regio. Kijk eens mee hoe een dag van een talent in de Achterhoek eruit ziet! Interesse in een (afstudeer)stage, afstudeeropdracht, traineeship of startersfunctie: kijk op smarthub.nl

Ontmoet ruim 100 topwerkgevers op de Talententuin 2019

Graag nodigen wij jou uit voor de Talententuin op vrijdag 29 november 2019. Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage, afstudeeropdracht of startersfunctie? Of wil jij laagdrempelig in contact komen met ruim 100 topwerkgevers uit de Achterhoek? De Talententuin is dé plek om jouw carrière te beginnen! Kom op 29 november (12:00 tot 16:00) naar de Talententuin in de SSP-HAL op het DRU Industriepark in Ulft. De deelnemende organisaties zijn actief in diverse sectoren, variërend van Techniek tot Zorg en van Financieel tot ICT. Wil je deelnemen? Reserveer jouw gratis e-ticket hier!

Ken jij iemand die op zoek is naar een stage, afstudeeropdracht of baan? Neem hem/haar dan gerust mee! 

Share This