085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: SINGA

SINGA

Sector: ICT

www.singa-bv.nl/

SINGA

SINGA Industrial Game Changers staat voor grensverleggende, doelgerichte innovatieve verandering op productniveau. Daarbij kiezen we voor een multidisciplinaire benadering van mechanica, elektronica en software. Het gaat om serieuze transities waarbij we de behoeften van de kant vertalen naar een hoogwaardig innovatief product. SINGA maakt geen machines of robots. maar integreren nieuwe technologieën in een product van de klant SINGA ontwerpt en realiseert onder andere mens/machine interfaces, geavanceerde technische softwareplatformen en machinevisioen op basis van de modernste technieken.

SINGA zoekt teamplayers met passie voor techniek die graag elke keer iets nieuws en grensverleggends willen oppakken en tot een mooi eindresultaat wil brengen.

SINGA is een jonge succesvolle onderneming met een sterke focus op flexibiliteit en kwaliteit. Bij SINGA werken techneuten die vaktechnische toppers zijn, betrokken zijn bij hun collega’s en klanten, zich daarom ook voor beiden verantwoordelijk voelen en een no-nonsense mentaliteit hebben. Humor en een gezonde dosis flexibiliteit is hierbij een must.

Wij zoeken dan ook vooral mensen die zich hierbij thuis voelen. Mensen waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat en onze organisatie op een hoger niveau willen tillen. Zonder te veel bureaucratie, maar wel professioneel georganiseerd. Mensen die zich verder willen blijven ontwikkelen, meegroeien met SINGA en vooral plezier in het vak hebben.

SINGA zoekt teamplayers met passie voor techniek die graag elke keer iets nieuws en grensverleggends willen oppakken en tot een mooi eindresultaat wil brengen. Heb jij de SINGA SPIRIT? Kom dan werken in een inspirerende en lerende werkomgeving met een “google” mentaliteit. Fouten maken moet!

“Hire character, train skills.”

Dit bedrijf plaatst vacatures op Achterhoek Werkt.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden binnen dit bedrijf? Bekijk de vacatures hier:

Bekijk de bedrijfsvideo van SINGA:

Wil jij SINGA ontmoeten op de Talententuin?

Laat dan hier je gegevens achter voor de Talententuin 2017!