Sfeerimpressies van de Talententuin

Stage- en carrièrekansen in de financiële dienstverlening

Op de Talententuin 2018 vind je bedrijven uit diverse sectoren, variërend van techniek tot zorg en van ICT tot de financiële dienstverlening. In deze sfeerimpressie vertelt Bas Bode (Rabobank) over het binden en boeien van Achterhoeks talent, de rol van de Rabobank als partner en de sfeervolle Rabobank VIP-ruimte in Winter Wonderland look.

Stage- en carrièrekansen in de zorg

Ben jij geïnteresseerd in jouw carrièrekansen binnen de zorg? Op de Talententuin vind je inspirerende bedrijven actief in de Zorg en Welzijn sector. In deze sfeerimpressie vertelt Daphne Sleiderink (Azora) waarom het zo fijn is om te werken in de Achterhoek.

Stage- en carrièrekansen in de techniek

Op de Talententuin geef je je carrière in de techniek een vliegende start. In de Achterhoek gonst het van vernieuwing, dit betekent gave stage- en carrièrekansen in de technische sector. Brink Moulds & Dies is een van die innovatieve bedrijven. In deze sfeerimpressie vertelt Nils Vriezen (Brink) meer over de vele kansen in de Achterhoek en de projecten waar Brink zich mee bezig houdt.

Ontmoet ruim 100 topwerkgevers op de Talententuin 2019

Graag nodigen wij jou uit voor de Talententuin op vrijdag 29 november 2019. Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage, afstudeeropdracht of startersfunctie? Of wil jij laagdrempelig in contact komen met ruim 100 topwerkgevers uit de Achterhoek? De Talententuin is dé plek om jouw carrière te beginnen! Kom op 29 november (12:00 tot 16:00) naar de Talententuin in de SSP-HAL op het DRU Industriepark in Ulft. De deelnemende organisaties zijn actief in diverse sectoren, variërend van Techniek tot Zorg en van Financieel tot ICT. Wil je deelnemen? Reserveer jouw gratis e-ticket hier!

Ken jij iemand die op zoek is naar een stage, afstudeeropdracht of baan? Neem hem/haar dan gerust mee! 

Share This