085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: Seesing Personeel

Seesing Personeel

Sector: Personeelszaken / HRM 

www.seesingpersoneel.nl/

Seesing Personeel

Seesing Personeel is een allround bureau voor uitzenden, werving & selectie en detachering voor vacatures van elk niveau. Seesing Personeel bemiddelt op geheel eigen en persoonlijke wijze tussen medewerkers en bedrijven. Mensen met een afgeronde beroepsopleiding kunnen bij ons uitstekend terecht voor een eerste of volgende stap in hun loopbaan. De beste match Seesing Personeel denkt continu mee met opdrachtgever en kandidaat richting een passende oplossing. Uiteindelijk is ons doel de beste match tot stand te brengen tussen vraag naar en aanbod van personeel. Dat doen wij op de welbekende Achterhoekse manier, waarbij de kernwaarden betrouwbaarheid, betrokkenheid en bereikbaarheid hoog in het vaandel staan.

Het team van Seesing Personeel staat graag voor je klaar.

Ben jij iemand die op dit moment op zoek is naar een interessante baan, maar heb je die – om wat voor reden ook – nog niet gevonden? Dan ben je bij Seesing Personeel aan het juiste adres. Wij hebben een continu aanbod van vacatures, bij mooie, Achterhoekse bedrijven. Samen met jou proberen we de sector(en) en bijbehorende vacatures te selecteren die passen bij jouw profiel.

Daarbij geven we je allerhande sollicitatietips en stellen wij je voor bij het desbetreffende bedrijf. Hiermee is de eerste stap al gezet. Het is dus vaak verstandiger om aan een baan te komen via ons, dan wanneer je rechtstreeks solliciteert. Naast tijdelijke functies en oproepwerk, hebben wij ook veel vacatures voor langere tijd en met uitzicht op een vaste baan. Aarzel daarom niet langer en neem nu contact met ons op en bel (0544) 353739 of kijk op de site www.seesingpersoneel.nl.

Seesing Personeel denkt continu mee met opdrachtgever en kandidaat richting een passende oplossing.

Dit bedrijf presenteert zich op Achterhoek Werkt.

Wil jij meer weten over dit bedrijf? Bekijk de bedrijfspresentatie hier:

Bekijk de bedrijfsvideo van Seesing Personeel:

Wil jij Seesing Personeel ontmoeten?

Laat dan hier je gegevens achter voor de Talententuin 2017!

Of bekijk andere mooie bedrijven die deelnemen:

TECHNIEK

BRINK

 

ZORG

Azora

 

BOUW

Mombarg