085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: SafanDarley

SafanDarley

Sector: Techniek / Machinefabrikant

https://safandarley.com/nl/

SafanDarley

SafanDarley is een toonaangevende Nederlandse onderneming met alle disciplines in eigen huis, van R&D en engineering tot fabricage en assemblage, van marketing & sales tot technologie- en opleidingscentrum, van helpdesk tot servicedienst. SafanDarley heeft 2 productievestigingen, de hoofdvestiging in Lochem en een vestiging in Eijsden. De onderneming heeft in totaal zo’n 160 medewerkers.

Continue innovatie is de kernactiviteit van SafanDarley.

Innovatie speelt ook in de eigen productie van SafanDarley kantpersen een grote rol. Wij werken met de meest geavanceerde apparatuur en systemen binnen een gestroomlijnd proces met strenge kwaliteits- bewaking. Daarbij passen wij de principes van ‘lean manufacturing’ toe om flexibel te produceren met minimale verspilling. Zo gaat de beste kwaliteit/prijsverhouding samen met maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Continue innovatie is de kernactiviteit van SafanDarley. De innovatiekracht is zowel gericht op de ontwikkeling van geheel nieuwe machines en systemen als op de perfectionering van bestaande machines en toebehoren. Alle innovaties worden in eigen huis ontwikkeld. De knowhow van onze R&D afdeling bestrijkt alle facetten van constructie, besturing en software, en wordt gecombineerd met unieke expertise op het gebied van kanten, knippen en (geautomatiseerde) plaathandling.

Als uitvinder van de servo-elektronische kantpers heeft SafanDarley een ware e-volutie in plaatbewerking op gang gebracht. Niet alleen op basis van superieure elektronische technologie ten opzichte van traditionele hydrauliek, maar ook door innovatieve machineconcepten, unieke besturingssystemen en optimale productie-automatisering.

Onze medewerkers hebben unieke kennis en expertise op het gebied van kanten, knippen en handling van plaatmateriaal, evenals complete buigcel automatisering en klantspecifieke totaaloplossingen.

SafanDarley is wereldwijde specialist in het ontwikkelen en bouwen van afkantpersen en scharen voor zowel dun als dik plaatwerk.

SafanDarley presenteert zich op Achterhoek Werkt

Bekijk de bedrijfsvideo van SafanDarley:

Wil jij SafanDarley ontmoeten op de Talententuin 2017?

Of bekijk andere mooie bedrijven die deelnemen:

TECHNIEK
ZORG
BOUW