085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: SABA

SABA

Sector: Techniek, Industrie

https://www.saba-adhesives.com/nl

SABA, a strong bond

SABA ontwikkelt en produceert hoogwaardige, innovatieve lijmen en kitten voor de bouw en industrie. SABA is de partner op het gebied van professionele lijmen en kitten. Met onze kennis van verlijmen en afdichten helpen wij graag om de processen van onze klanten te optimaliseren. Met als resultaat een beter en duurzamer eindproduct of project, een veilige en efficiënte verwerking en lagere kosten. En daarmee een sterke concurrentiepositie..

Onze producten zorgen voor een sterke verbinding, oftewel a strong bond.

A strong bond

Onze producten zorgen voor een sterke verbinding, oftewel a strong bond. Tegelijk betekent a strong bond zoveel meer: dit vat onze activiteiten, overtuiging en manier van werken het beste samen. Wij streven naar duurzame relaties met alle partijen die onze meerwaarde nodig hebben. Door flexibel in te spelen op de vragen van onze gebruikers en partners over de hele wereld realiseren we efficiënte oplossingen. Met de gedrevenheid om altijd die extra stap te zetten voor het beste resultaat. Zo werken we al sinds 1933, wereldwijd, aan een sterke band met onze stakeholders.

Innovatie

SABA investeert sterk in haar innovatief vermogen. Kennis vanuit onze eigen R&D, klantwensen en ervaringen uit de praktijk worden gecombineerd in slimme én vernieuwende producten, systemen en samenwerkingsverbanden..

SABA investeert sterk in haar innovatief vermogen.

Wil jij persoonlijk kennismaken met NEDCON?

Of bekijk andere mooie bedrijven die deelnemen:

TECHNIEK
ZORG
BOUW