085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: Reiger Racing Suspension

Reiger Racing Suspension

Sector: Techniek 

http://reigersuspension.com/

Reiger Racing Suspension

Reiger Suspension is een zelfstandige organisatie met een internationale reputatie op het gebied van de ontwikkeling en productie van schokdempers. Onze specialiteit is het ontwikkelen van schokdempers voor de toepassing onder extreme omstandigheden in auto- en motorsport. We hebben een eigen visie op de eigenschappen die elke schokdemper van Reiger onderscheidend maakt. Iedere klant krijgt een persoonlijk advies om te zorgen dat iedereen precies datgene krijgt wat hij nodig heeft.

Onze kracht is innovatie

Voor alle klassen in de auto- en motorsport leveren wij de beste de schokdemper, zowel wat betreft de kwaliteit, de betrouwbaarheid als de levensduur. Continu doorontwikkelen is één van de grootste krachten van Reiger Suspension. Hierdoor blijven we steeds voorop lopen, omdat ook wij willen winnen, de beste willen zijn. Onze eigen ontwikkel-, productie- en assemblageafdelingen maken het mogelijk om binnen zeer korte tijd prototypes te produceren welke vaak direct zonder concessies te moeten doen aan de werking productierijp zijn. Niet voor niets kiezen ook grote fabrieksteams voor de producten van Reiger Suspension. Met zo’n 60 medewerkers werken we iedere dag opnieuw keihard aan de realisatie van onze doelstellingen. Wij maken het onmogelijke mogelijk en dan ook nog met een ongekend hoge kwaliteit.

Onze kracht is innovatie. Het kan altijd beter; het moet altijd beter. Daar waar je een compromis moet sluiten, denken wij hoe we toch kunnen vernieuwen. Dat zorgt ervoor dat onze dempers voortdurend beter worden. Nieuwe vindingen worden in de praktijk getest en meteen daarna doorgevoerd in elke schokdemper die we produceren. Alleen op die manier blijven wij de beste dempers maken waarmee u kunt winnen.

Reiger Suspension staat open voor kennismaking met nieuw talent. Wij hebben regelmatig vacatures. Maar ook als er geen vacatures zijn, ben je van harte welkom om een open sollicitatie te sturen. Tevens hebben wij geregeld mogelijkheden voor een stage- of afstudeerplek. Informeer naar de mogelijkheden of stuur een open sollicitatie..

Reiger Suspension is een zelfstandige organisatie met een internationale reputatie op het gebied van de ontwikkeling en productie van schokdempers.

Wil jij Reiger Suspension ontmoeten op de Talententuin 2017?

Bekijk de bedrijfsvideo van Reiger Racng:

Wil je weten welke bedrijven er nog meer deelnemen aan de Talententuin 2017?