085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: Rabobank

Rabobank

Sector: Banken / Financiele dienstverlening

www.rabobank.nl/

Rabobank

Rabobank Graafschap-Midden wil graag dat het goed gaat met haar klanten. En met de wereld waarin zij leven. Daarom investeren we in langdurige relaties met onze klanten en helpen we om hun leefomgeving te verbeteren. Onze winst keren we dan ook niet uit aan aandelenhouders – die hebben we niet – maar komt mede ten goede aan de lokale samenleving. Spreekt deze manier van werken je aan? Dan heb jij de genen om de Rabobank te worden. We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. We stimuleren je om je talenten te ontwikkelen en breed inzetbaar te zijn binnen een prettige, open cultuur en werkomgeving. Als medewerker kun je gebruik maken van een uitgebreid vitaliteitsprogramma. Flexibel werken hoort bij onze bedrijfscultuur.

“Bij de Rabobank willen we graag weten WIE je bent en niet WAT je bent.”

Bij de Rabobank willen we graag weten WIE je bent en niet WAT je bent. Dus als we jou deze vraag stellen wie je bent, vragen we meer dan een goed CV en een gezonde portie ambitie. Dan zijn we benieuwd of jij onze opvattingen deelt, over bijvoorbeeld werken met een eigen verantwoordelijkheid. Dan willen we weten of jij vol met ideeën zit. En of jij het in je hebt om, samen met ons, aan de toekomst te bouwen. Die van jou en die van ons. Maar bovenal: de toekomst van onze klanten.

Wat we ook doen, we doen het samen. Dankzij onze coöperatieve wortels weten we als geen ander dat je door samenwerken verder komt en betere resultaten boekt. En dat je kunt waarmaken wat je belooft. Nu en in de toekomst. Zo zijn we gegroeid tot de grootste financiële dienstverlener van Nederland met een grote lokale betrokkenheid en aanwezigheid. En een wereldspeler in Food & Agri, met internationale activiteiten in ruim 30 landen.

Kun jij je vinden in onze manier van denken en doen en ambieer je een toekomst binnen onze organisatie? Dan vragen we dus heel wat van je. Maar daar stellen we ook behoorlijk wat tegenover. Bijvoorbeeld dat we jou gerichte opleidingen en cursussen bieden. En veel vrijheid om tot je beste prestaties te kunnen komen. Want bij de Rabobank heb je geen baan maar een loopbaan; waarin we van twee kanten investeren.

“Bij de Rabobank heb je geen baan maar een loopbaan; waarin we van twee kanten investeren.”

Dit bedrijf presenteert zich op Achterhoek Werkt.

Wil jij meer weten over dit bedrijf? Bekijk de bedrijfspresentatie hier:

Bekijk de bedrijfsvideo van Rabobank:

Wil jij Rabobank ontmoeten op de Talententuin?

Laat dan hier je gegevens achter voor de Talententuin 2017!

Of bekijk andere bedrijven die deelnemen:

TECHNIEK

ICT / TECHNIEK

Kremer

 

BOUW

Mombarg