085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: Rabelink Logistics

Rabelink Logistics

Sector: Logistiek 

www.rabelink.nl/

Rabelink Logistics

Rabelink Logistics, opgericht in 1930, is dé dienstverlener voor uw logistieke vraagstukken. Rabelink biedt verscheidene diensten aan op het gebied van transport, logistiek en lucht- en zeevracht. Daarbij is Rabelink altijd, samen met klanten, op zoek naar de beste oplossingen op logistiek gebied. Klanttevredenheid en kwaliteit hebben bij ons de hoogste prioriteit. IT speelt een grote rol in onze organisatie.

De werksfeer is bij ons erg informeel. Iedereen loopt bij elkaar binnen van de verschillende afdelingen om vragen te stellen of een verzoek in te dienen.

De chauffeurs van Rabelink rijden wekelijks naar tal van Europese landen, terwijl we door het brede netwerk van vaste partners in staat zijn om wereldwijd een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige dienst aan te bieden; het regelen van lucht- en zeevracht is geen enkel probleem. Onze warehouses (waaronder een vestiging in Baia Mare, Roemenië) bieden ruim plaats aan zowel food- als non-foodproducten.

Omdat Rabelink Logistics voortdurend in beweging en ontwikkeling is, zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers voor onze vestigingen in Wehl, Doetinchem en ‘s-Heerenberg. Naast een passend salaris (conform CAO) bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bent u geïnteresseerd in een baan bij Rabelink, bekijk dan onze actuele vacatures iop onze website.

Wij willen graag dat onze werknemers goed kunnen samenwerken in teamverband en een goede werkinstelling hebben.

Rabelink presenteert zich op Achterhoek Werkt.

Wil jij meer weten over dit Rabelink Logistics? Bekijk de bedrijfspresentatie hier:

Bekijk de bedrijfsvideo van Rabelink Logistics:

Wil jij Rabelink Logistics ontmoeten?

Laat dan hier je gegevens achter voor de Talententuin 2017!

Of bekijk andere mooie bedrijven die deelnemen:

TECHNIEK

BRINK

 

ZORG

Azora

 

BOUW

Mombarg