Laat je op de Talententuin verrassen over de mogelijkheden in de Achterhoek. Pak An ondersteunt de gaafste projecten met bijvoorbeeld geld of coaching. Een aantal van deze succesvolle projecten presenteren zich op de Talententuin. De mogelijkheden in de Achterhoek zijn eindeloos, dus laat je inspireren en start ook jouw toekomst in de Achterhoek!

MSF_5692

Achterhoekse Pompoenpitolie

Groentekwekerij Smits teelt sinds 2020 oliepompoenen. 

Deze pompoenen worden enkel geteeld voor de pitten die zich in de kern van de pompoen bevinden.
De pompoenpitzaden zijn uitermate geschikt als borrelsnack en worden bijvoorbeeld verwerkt in brood en muesli. 
Tevens worden de pompoenpitten geperst tot culinaire olie, die smaakmakend is op sla, roomijs of als brooddip en gebruikt kan worden in diverse gerechten. 

Laser Ontwerp

LaserOntwerp

LaserOntwerp is een laser graveerbedrijf gevestigd in het pand bij Lokalen in Lichtenvoorde en maken unieke en persoonlijke producten van o.a. hout, leer, acrylaat en nog vele andere materialen. LaserOntwerp staat bekend van haar eigen ontworpen productielijn ‘Achterhoek op de kaart’.
ook in de plaatselijke winkels in de Achterhoek aangeboden wordt. Daarnaast richt LaserOntwerp zich op het personaliseren van cadeauartikelen voor particulieren, maar ook relatiegeschenken en/of kerstgeschenken voor zakelijke ondernemers en organisaties.

MSF_6881

Oetdoor

Oetdoor is dé Scandinavië Experience in de Achterhoek. Een plek waar de deur(e) altijd los staat… Unieke overnachtingen in Scandinavisch ingerichte tipi-tent, een échte wildernis spa, verblijf met je eigen tent of camper op ons sami-veldje en toffe meetings en events in de buitenlucht. Een laagdrempelig concept om d’r oet te gaan! Even terug naar de basis en samen genieten van het buitenzijn aan het kampvuur of in de hottub.