Programma

Ieder jaar vind je op de Talententuin aansprekende masterclasses, workshops en presentaties. Laat je door diverse innovaties binnen de verschillende sectoren, ontvang tips voor een succesvolle sollicitatie en laat je CV checken!

Masterclass van Sjinkie Knegt en Filemon Wesselink

Het ontdekken en ontwikkelen van je talenten gaat niet altijd zonder slag of stoot. Iemand die daar alles van weet is meervoudig wereldkampioen shorttrack en voormalig sportman van het jaar Sjinkie Knegt. Vraag hem deze middag het hemd van het lijf tijdens een live interview, dat door niemand minder dan Achterhoeker Filemon Wesselink wordt geleid.

Carrièregerichte workshops

Ook deze editie is er weer een gevarieerd aanbod aan carrièregerichte workshops, van personal branding en het inzetten van LinkedIn tot het ontdekken van je talenten en werken over de grens! Wil je meer weten over de workshops? Lees hier meer!

100 bedrijven in de inspiratietuin!

Ben je op zoek naar een stage, afstudeeropdracht of baan? In de inspiratietuin kom je laagdrempelig in contact met ruim 100 topwerkgevers uit de Achterhoek! De medewerkers van deze organisaties vertellen je graag meer over vacatures / de carrièrekansen. Nieuwsgierig welke bedrijven je kunt ontmoeten?

Ben jij erbij op vrijdag 29 november?

Waar & wanneer

29 NOVEMBER 2019
12:00 TOT 16:00
SSP-HAL 

DRU-Laan 2, 7071 BV Ulft

Talententuin 2019