Programma 2018

Ochtend programma 11:00 – 12:30

Speciaal voor studenten van het Graafschap College en Rijn IJssel is er een ochtendprogramma georganiseerd. Neem deel aan verschillende workshops en bezoek leuke sprekers!

Workshop LinkedIn door Simone Jansen & Cynthia Heerink

11:00 – 11:30 Je zoekt een nieuwe stage of baan via LinkedIn maar wat maakt nou een goed profiel? Tijdens deze LinkedIn workshop van loopbaancoach Simone Jansen leer je hoe je je persoonlijke profiel optimaal inricht en vervolgens kunt inzetten om jezelf op een goede manier te presenteren.

Workshop Hoe wil ik gezien worden? door Gerben van Leijenhorst, Imago Stylist

11:00 – 11:30 Je wil de juiste indruk maken bij je sollicitatiegesprek. Maar wat trek je dan aan? Wat zijn de de do’s en don’ts als het gaat om kleding bij een sollicitatiegesprek. Gerben van Leijenhorst legt je aan de hand van een aantal voorbeelden uit wat je kunt aantrekken bij een sollicitatiegesprek. 

Einde ochtendprogramma Talententuin 2018

13:00

Regulier programma 12:00 – 17:00

Voor overige bezoekers is er in de middag het reguliere programma vol met masterclasses, kennissessies en workshops. Vind hier je stage, afstudeeropdracht of startersfunctie!

Masterclass Rico Verhoeven

12:00 – 13.00 Hoe ontdek jij je talenten en bereid jij een grote prestatie voor? We kennen natuurlijk allemaal Rico Verhoeven en weten hoe hij vecht voor zijn doelen. Laat je inspireren en bezoek de masterclass van Rico Verhoeven!

Masterclass Robert Doornbos

13:00 – 14.00 Ben jij een échte F1 fan en benieuwd naar de verhalen van een oud coureur? Robert Doornbos vertelt je over zijn ervaringen en neemt je mee in de innovatie achter de sport!

Workshop Creatief Denken door Mignon Copray

13:00 – 13:45 Wil je leren hoe je indruk maakt bij je nieuwe werkgever door echt innovatieve ideeën te verzinnen? Of ben je op zoek naar originele ideeën om jezelf te presenteren bij je sollicitatie? Tijdens de workshop creatief denken & innoveren gaan we met een groep aan de slag met het verzinnen van ideeën. Je gaat ervaren hoe sterk je soms in vaste patronen denkt. En waarom dit je belemmert bij het verzinnen van ideeën. Tijdens deze workshop krijg je een introductie in hoe je out-of-the-box ideeën kan genereren. Je gaat weg met inspiratie en een aantal nieuwe inzichten. Laat je inspireren en kom ideeën verzinnen bij de workshop creatief denken & innoveren!

Kennissessie Brain Flow

13:00 – 13:45 Tijdens deze kennissessie maak je kennis met het bedrijfsoverstijgende traineeship van Brain Flow. Wil jij een sprong maken in jouw carrière? Kom dan naar deze Kennissessie.

Workshop Hey, waar ben jij goed in? door Monique Schleicher & Simone Jansen

13:00 – 13:45 In de workshop ‘Hey, waar ben jij goed in?” ga je actief aan de slag om je natuurlijke talent te (her)ontdekken en hoe je het kan inzetten.  Doe jij waar je goed in bent of doe jij wat je leuk vindt? 

Workshop Hoe wil ik gezien worden? door Gerben van Leijenhorst, Imago Stylist

14:00 – 14:45 Je wil de juiste indruk maken bij je sollicitatiegesprek. Maar wat trek je dan aan? Wat zijn de de do’s en don’ts als het gaat om kleding bij een sollicitatiegesprek. Gerben van Leijenhorst legt je aan de hand van een aantal voorbeelden uit wat je kunt aantrekken bij een sollicitatiegesprek. 

Masterclass Peter Joosten

14:00 – 15:00 Wat Peter Joosten uniek maakt is dat hij naast blogger en spreker op het gebied van quantified self en biohacking, ook zelf biohacker en menselijk proefkonijn is. Zo heeft hij een chip in zijn hand laten implanteren en doet hij diverse experimenten op het gebied van zelfverbetering. Hij neemt je met eigen ervaringen mee langs allerlei onderwerpen zoals: Innovatie in de gezondheidszorg, Onderwijsinnovatie’s en Biohacking.

Workshop De kracht van de eerste indruk door Monique Schleicher & Simone Jansen

14:00 – 14:45 Uitgenodigd worden voor het eerste gesprek betekend dat ze geïnteresseerd zijn in jou en om deze interesse vast te houden is het belangrijk dat jouw eerste indruk positief is. In deze workshop leer je waarom het zo belangrijk is om een positieve eerste indruk te maken en hoe je al een voorsprong hebt zonder nog een woord gesproken te hebben.

Tweede kamer College Tour

14:00 – 14:45 Heb jij brandende vragen voor Kamerleden? Op de Talententuin krijg je de kans om deze te stellen! Tijdens de College Tour beantwoorden o.a. Hayke Veldman (VVD), Lisa Westerveld(GroenLinks) en Albert van den Bosch (VVD) jouw vragen.

Workshop LinkedIn door Simone Jansen & Cynthia Heerink

15:00 – 15:45 Je zoekt een nieuwe stage of baan via LinkedIn maar wat maakt nou een goed profiel? Tijdens deze LinkedIn workshop van loopbaancoach Simone Jansen leer je hoe je je persoonlijke profiel optimaal inricht en vervolgens kunt inzetten om jezelf op een goede manier te presenteren.

Het verdienmodel van de toekomst door SINGA

15:00 – 15:45 Hoe helpt SINGA machinefabrikanten in de Achterhoek om grensverleggend te innoveren en nieuwe verdienmodellen te realiseren. In deze sessie laten we het belang zien en welke rol IIoT hier in speelt.

Presentatie Hackathon door SmartHub Achterhoek

15:00 – 15:45 Twee dagen hebben multidisciplinaire teams zich opgesloten in het ICER om te werken aan een proof of concept met AR en VR. Benieuwd naar hun ideeen? Bekijk dan hun presentaties en zie wie er in de prijzen valt!

je kunt je nog aanmelden!

Netwerkborrel

16:00

Einde Regulier programma Talententuin 2018

17:00

Waar & wanneer

30 NOVEMBER 2018 | SSP-HAL 
DRU-Laan 2, 7071 BV Ulft

Talententuin 2018

Nog vragen?

Email: info@achterhoekwerkt.nl
Telefoonnummer: 085 – 48 42 842

De Talententuin wordt mede mogelijk gemaakt door:

Share This