085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: Pentair Fairbanks Nijhuis

Pentair Fairbanks Nijhuis

Sector: Techniek, Industrie

www.fairbanksnijhuis.com/

Pentair Fairbanks Nijhuis

Al meer dan 110 jaar levert Pentair Fairbanks Nijhuis kwalitatief hoogstaande pompen en pompsystemen, die klant specifiek en in eigen huis worden ontwikkeld en geconstrueerd. Onze pompen en pompsystemen worden geconstrueerd voor diverse toepassingsgebieden zoals: drinkwater, irrigatie, riool- en poldergemalen, scheeps-, bagger- en (petro-chemische) industrie en ontzoutingsinstallaties. 

Al meer dan 110 jaar levert Pentair Fairbanks Nijhuis kwalitatief hoogstaande pompen en pompsystemen.

Daarnaast houden wij ons wereldwijd bezig met de verkoop, engineering en assemblage van brandbluspompsets voor de off- en onshore-industrie en ter brandpreventie op civiele werken. Naast een modern geëquipeerde machinefabriek beschikken wij over een eigen R&D- en engineeringsafdeling, een gieterij en een testafdeling (proefstand). Wereldwijde after-sales en services leveren wij via een gespecialiseerd netwerk van service centers.

Naast een modern geëquipeerde machinefabriek beschikt Pentair Fairbanks Nijhuis over een eigen ontwerpafdeling, gieterij en testafdeling (proefstand). De kerngezonde onderneming telt op dit moment ruim 180 medwerkers.

Werken bij Pentair Fairbanks Nijhuis betekent werken in een internationale omgeving met kwalitatief hoogstaande producten, die klantspecifiek in eigen huis worden ontwikkeld en geconstrueerd. 

Werken bij Pentair Fairbanks Nijhuis betekent werken in een internationale omgeving met kwalitatief hoogstaande producten.

Wil je weten welke bedrijven je nog meer kan ontmoeten op de Talententuin 2017?

Bekijk de bedrijfsvideo van Pentair Fairbanks Nijhuis:

Wil jij persoonlijk kennis maken met Pentair? Kom dan naar de Talententuin 2017!

Of bekijk andere mooie bedrijven die deelnemen:

TECHNIEK
ZORG
BOUW