085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: Pas Reform

Pas Reform

Sector: Industrie 

https://www.pasreform.com/

Pas Reform

Pas Reform is een toonaangevende leverancier van geïntegreerde totaaloplossingen, voor de broederij-industrie, met een aanwezigheid in meer dan honderd landen. Pas Reform levert industriële broedmachines, broederij automatiseringssystemen en klimaatbeheersingsapparatuur.

Pas Reform is een internationaal bedrijf, dat geïntegreerde totaaloplossingen biedt voor de broederij-industries.

Pas Reform heeft uitgebreide ervaring in het adviseren over en het ontwerpen en inbedrijfstellen van deze systemen. Binnen Pas Reform wordt veel belang gehecht aan het opbouwen van specialistische kennis over het broedproces. Deze wordt gebruikt voor de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve producten en diensten en voor het trainen en begeleiden van broedmeesters.

Pas Reform, opgericht in 1919, heeft naast het hoofdkantoor in Zeddam en het distributiecentrum in Doetinchem vestigingen in Zuid-Amerika, Oost-Europa, Midden-Oosten en Azië. Tevens is er een joint venture in de Verenigde Staten. Het bedrijf maakt onderdeel uit van het beursgenoteerde Hydratec.

Het hart van het bedrijf wordt gevormd door Pas Reform Academy, dat in nauwe samenwerking met klanten en universiteiten onderzoek verricht naar de invloed van het broedproces op de embryonale ontwikkeling van het kuiken.

Wil je weten welke bedrijven zich nog meer op de Talententuin presenteren? Bekijk ze hier:

Bekijk de bedrijfsvideo van Pas Reform:

Wil jij Pas Reform ontmoeten op de Talententuin 2017?

Of bekijk andere mooie bedrijven die deelnemen:

TECHNIEK
ZORG
BOUW