Estinea

Zorg voor de Achterhoek

Past de zorg bij jou?

13 organisaties Omscholing Partner Talententuin
MargaKlompé

Wat is Zorg voor de Achterhoek?

Zorg voor de Achterhoek is een initiatief van 13 organisaties in de ouderenzorg en de gehandicaptenzorg. Samen met het Graafschap College maken zij werk van professioneel naoberschap. Zodat we in de Achterhoek ‘veur mekaor’ kunnen blijven zorgen. Ook in de toekomst. Want voor ‘mekaor’ zorgen zit in de genen van de Achterhoek, in de Achterhoekse cultuur. 
Zorg voor de Achterhoek zoekt de naobers van de toekomst. Mensen die van het zorgen voor anderen hun werk willen maken. Daarom zijn zij partner van de Talententuin. Op de Talententuin laten de aangesloten organisaties gezamenlijk zien hoe mooi het is om in de zorg te werken. 
Ze inspireren jongeren met mooie verhalen van hulpbehoevenden en ze laten zorgtechnologie zien.

Estinea

Partner Talententuin

Zorg voor de Achterhoek is partner van de Talententuin. Zij laten de mooie waardevolle carrièrekansen in de zorgsector in de Achterhoek zien. Dit doen ze door gezamenlijk deel te nemen vanuit alle zorgorganisaties en op de Talententuin vooral de bezoekers te inspireren met zorginnovaties.  
De webinars van de Talententuin worden ook mede mogelijk gemaakt door Zorg voor de Achterhoek. Denk bijvoorbeeld aan creative design thinking waarmee ze laten zien hoe je door deze manier van denken tot interessante cross overs komt. 
Kom jij ook een bezoek brengen op de Talententuin aan de stand van Zorg voor de Achterhoek?