8RHK_MicheleGiebing-36-scaled-e1647536105540-979x1024

Onverwachte hoek

Ruim wonen in het groen óf een goede baan, waarom zou je kiezen? Je verwacht het misschien niet: in de Achterhoek kan het allebei. Hier is ruimte. Ruimte om te leven. Om te groeien. Om te werken en te ondernemen. Ruimte voor innovatie. En ruimte voor elkaar. Hier zijn we eigenzinnig. Wars van gejaagdheid. Vol van vrijheid. Geen dikdoeners, maar doorpakkers.

Welkom in de Achterhoek, onverwachte hoek van Nederland.

Ruimte om te werken Ruimte om te wonen Ruimte om te ontspannen
8RHK_MicheleGiebing-30-1-1024x818

8RHK Ambassadeurs x Onverwachte Hoek

Onverwachte hoek is in samenwerking met 8RHK Ambassadeurs opgericht. 

De campagne ‘Kom leven in de Achterhoek’ waarmee we de Achterhoek profileren als een regio waar je carrière kunt maken én fijn kunt wonen, is mei 2021 van start gegaan op initiatief van het Achterhoekse bedrijfsleven. Nieuwe inwoners zijn nodig in onze streek voor het vervullen van alle (verwachte) vacatures de komende jaren. Doel is een imagoverandering van de Achterhoek in de rest van Nederland en mogelijk ook in de Duitse grensstreek om jonge, werkende, nieuwe (en terugkerende) Achterhoekers werven.

8RHK_MicheleGiebing-18-1-817x1024

Partner Talententuin

Onverwachte Hoek is partner van de Talententuin. We bieden samen een inspirerend programma aan professionals die overwegen om (terug) in de Achterhoek te gaan wonen/werken. 

Bekijk hier het programma dat we aanbieden aan professionals.