Over ons

Over ons

Het enthousiaste team van Achterhoek Werkt zet zich in om inspirerende ontmoetingen tussen jongeren en bedrijven te organiseren. Wij zijn trots op de Achterhoek en dragen graag actief bij aan het aantrekken en behouden van jonge talenten voor het innovatieve, Achterhoekse bedrijfsleven. Naast een online community (www.achterhoekwerkt.nl) waar ruim 350 Achterhoekse werkgevers zich presenteren en het actuele aanbod aan stages, afstudeeropdrachten en vacatures laten zien voor jongeren, organiseren wij Denktanksessies en andere inspirerende carrière-evenementen.

Onze missie

Achterhoek Werkt zorgt ervoor dat jonge talenten en Achterhoekse bedrijven elkaar vinden voor een duurzame match.

Sparringspartner voor Achterhoekse werkgevers

Ons jonge team is sparringpartner van werkgevers die voor de uitdaging staan talent aan te trekken. Samen met werkgevers komen we tot creatieve oplossingen en kunnen we ons netwerk actief inzetten om matches te maken. Zes jaar geleden begon het avontuur van de Talententuin. Groot denken en klein doen. Stapje voor stapje samen met Achterhoekse partners bouwen we aan het succes voor de regio. Daarmee is de Talententuin een evenement voor en door de regio, voor jongeren en door jongeren.

Meer weten over Achterhoek Werkt? Kijk op www.achterhoekwerkt.nl

Word Partner van de Talententuin!

Onze partners spelen een belangrijke rol in de organisatie van de Talententuin. Zij zijn essentiële partijen die de groei en het succes van de Talententuin mogelijk maken. Wilt u zich voor meerdere jaren aan de Talententuin verbinden? Neem dan contact op met Adelin Lankveld via adelin@achterhoekwerkt.nl of 085 – 48 42 842.

Ontmoet ruim 100 topwerkgevers op de Talententuin 2019

Graag nodigen wij jou uit voor de Talententuin op vrijdag 29 november 2019. Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage, afstudeeropdracht of startersfunctie? Of wil jij laagdrempelig in contact komen met ruim 100 topwerkgevers uit de Achterhoek? De Talententuin is dé plek om jouw carrière te beginnen! Kom op 29 november (12:00 tot 16:00) naar de Talententuin in de SSP-HAL op het DRU Industriepark in Ulft. De deelnemende organisaties zijn actief in diverse sectoren, variërend van Techniek tot Zorg en van Financieel tot ICT. Wil je deelnemen? Reserveer jouw gratis e-ticket hier!

Ken jij iemand die op zoek is naar een stage, afstudeeropdracht of baan? Neem hem/haar dan gerust mee! 

Share This