Over ons

De Achterhoekse Talententuin

De Talententuin is hét event om in contact te komen met jouw droomwerkgever!

Op de Talententuin vind je meer dan 100 Achterhoekse werkgevers met gave carrièrekansen. Laat je in hun stands verrassen over de stages, afstudeeropdrachten, traineeships en startersfuncties die zij te bieden hebben. De werkgevers presenteren zich door gave innovaties, producten, robots en machines mee te nemen. 

Achterhoek Werkt, organisator van de Talententuin

Het enthousiaste team van Achterhoek Werkt zet zich in om inspirerende ontmoetingen tussen jongeren en bedrijven te organiseren. Wij zijn trots op de Achterhoek en dragen graag actief bij aan het aantrekken en behouden van jonge talenten voor het innovatieve, Achterhoekse bedrijfsleven. Naast een online community (www.achterhoekwerkt.nl) waar ruim 350 Achterhoekse werkgevers zich presenteren en het actuele aanbod aan stages, afstudeeropdrachten en vacatures laten zien voor jongeren, organiseren wij Denktanksessies en andere inspirerende carrière-evenementen.

Onze missie

Achterhoek Werkt zorgt ervoor dat jonge talenten en Achterhoekse bedrijven elkaar vinden voor een duurzame match.

Sparringspartner voor Achterhoekse werkgevers

Ons jonge team is sparringpartner van werkgevers die voor de uitdaging staan talent aan te trekken. Samen met werkgevers komen we tot creatieve oplossingen en kunnen we ons netwerk actief inzetten om matches te maken. Zes jaar geleden begon het avontuur van de Talententuin. Groot denken en klein doen. Stapje voor stapje samen met Achterhoekse partners bouwen we aan het succes voor de regio. Daarmee is de Talententuin een evenement voor en door de regio, voor jongeren en door jongeren.

Meer weten over Achterhoek Werkt? Kijk op www.achterhoekwerkt.nl