085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: Ottevanger Milling Engineers

Ottevanger Milling Engineers

Sector: Techniek
www.ottevanger.com

Ottevanger Milling Engineers

Ottevanger Milling Engineers, opgericht in 1909, is een internationaal bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van apparatuur en complete installaties voor de graan verwerkende en mengvoederindustrie. Voedselproducenten over de hele wereld gebruiken deze installaties om voedsel voor mensen en dieren te produceren. Ze ontwerpen en produceren een omvangrijk scala aan procesapparatuur, die voldoet aan de modernste vereisten en waarin de nieuwste technologieën zijn toegepast. Hun deskundigheid ligt in ontwerpen en vervaardigen, in projectbeheer en in graanverwerking. We plannen, ontwerpen en beheren de bouw van complete productiefaciliteiten of van individuele verwerkingslijnen, zoals: diervoederfabrieken, premix- en concentratenfabrieken, visvoeder- en huisdiervoederinstallaties, graanverwerkingslijnen, biomassa-installaties, enzovoort. Continu onderzoek, actieve ontwikkeling en slimme innovaties zorgen ervoor dat het bedrijf voorloper op de internationale markt kan blijven.

Gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van apparatuur en complete installaties voor de graan verwerkende en mengvoederindustrieen.

Dirk Ottevanger richtte in Moerkapelle Ottevanger Milling Engineers op voor het onderhoud en de reparatie van windmolens. Met de komst van de 2e generatie in 1930 schakelde Ottevanger over van traditionele molens naar de bouw van industriële machines en installaties voor de graanverwerkende industrie. Vanaf de jaren zestig, met de komst van een 2e kantoor en grote productiefaciliteit in Aalten, begon Ottevanger met het exporteren van zijn producten en turn-key projecten naar Europa en daarna de rest van de wereld.

Sinds 2003 wordt Ottevanger Milling Engineers geleid door de vierde generatie van de Ottevanger-familie. Het bedrijf is uitgegroeid tot een onafhankelijk internationaal bedrijf met een groot internationaal klantennetwerk overal ter wereld (meer dan 60 landen). De in meer dan 100 jaar opgedane kennis en ervaring zijn bepalend voor de kwaliteit van het ontwerp, de apparatuur en installaties van Ottevanger Milling Engineers en de efficiëntie en betrouwbaarheid.

Ottevanger Milling Engineers is wereldwijd actief met het leveren van productie apparatuur en complete productielijnen voor de graanverwerkende en mengvoederindustrie. Het hele jaar door nemen zij deel aan vele beurzen en evenementen verspreid over de hele wereld. Afhankelijk van de grootte van de beurs kunt u daar kennismaken met de medewerkers, apparatuur, procedures en nog veel meer.

Ottevanger Milling Engineers is wereldwijd actief.

Bekijk de bedrijfsvideo van Ottevanger Milling Engineers:

Wil jij persoonlijk kennismaken met Ottevanger Milling Engineers? Reserveer hier jouw gratis ticket:

Of bekijk andere bedrijven die deelnemen: