085 - 48 42 842

Deelnemend bedrijf: NEDCON

NEDCON

Sector: Techniek, Bouw, Industrie

www.nedcon.com/

NEDCON

NEDCON is een zelfstandig bedrijf, dat sinds 2004 deel uitmaakt van het internationale staalconcern voestalpine. Al meer dan veertig jaar zijn wij dé expert op het gebied van opslagsystemen, wereldwijd. Alles is bij ons in één hand: ontwerpen, produceren, begeleiden en installeren van de opslagsystemen. Wij zijn gevestigd in Doetinchem. Onze productie vindt plaats in Pardubice (Tsjechië). Daarnaast hebben wij vestigingen in diverse Europese landen en de VS. Ook verkopen wij onze producten via een resellersnetwerk.

Bij NEDCON werken betrokken medewerkers met veelal een technische achtergrond. Denk hierbij aan MBO, HBO of WO niveau Werktuigbouw, Bouwkunde/civiele techniek, Mechanische techniek. 

Voorkomende functies bij ons zijn: (Sales) engineer, Structural engineer, Project engineer.

NEDCON Innovation Center heeft alleen opdrachten die bijdragen aan vernieuwing of innovatie. Deze opdrachten bieden jou de kans om jezelf te laten zien en een meerwaarde te leveren aan ons bedrijf. Wij hechten veel waarde aan de toekomst, vandaar dat wij vaak wel plek hebben voor HBO en WO technische stage- en afstudeeropdrachten.

NEDCON is een internationale speler op het gebied van magazijnoplossingen. Met ruim 450 medewerkers over de hele wereld bieden wij altijd de juiste oplossing voor onze klanten. Onze medewerkers werken met passie en een grote betrokkenheid. Elke dag zijn wij in beweging om het nog beter te doen voor de klant. Hierdoor zijn wij in staat om bijzondere en complexe projecten te realiseren. Projecten waar we trots op zijn. Op deze manier ontzorgen wij de klant en maken wij het voor hen waar.

Wij hechten veel waarde aan de toekomst, vandaar dat wij vaak wel plek hebben voor HBO en WO technische stage- en afstudeeropdrachten.

NEDCON presenteert zich op Achterhoek Werkt

Bekijk de bedrijfsvideo van NEDCON:

Wil jij persoonlijk kennismaken met NEDCON?

Of bekijk andere mooie bedrijven die deelnemen:

TECHNIEK
ZORG
BOUW